KARWEI | Balkon make-over in Bali-sfeer (before & after)

Balkon make-over in Bali-sfeer (before & after)

Dat vakantiegevoel meenemen naar huis? In deze blog laat Evelien van @welikebali zien hoe zij haar balkon opknapt door een mini make-over in Bali sfeer. Zo ervaart ze ook in haar appartementje in Amsterdam die heerlijke island vibes.

Tip 1: Buitenkleed op het balkon

Hallo, tropisch sfeertje! In deze make-over kiest Evelien twee dezelfde kleden met palmbladerenprint zodat haar volledige balkonvloer bedekt is. Deze variant heeft een mooie tropische print, maar we hebben ook verschillende vloerkleden voor buiten met anderen kleuren en vormen.

Tip 2: Een gezellige indeling

Op je balkon wil je misschien een plekje voor jezelf, maar het is ook fijn als er ruimte is om vrienden en familie uit te nodigen voor een hapje en een drankje. Zo deelt Evelien haar balkon in:
- Kindvriendelijk zitgedeelte: Op dit balkon kiest Evelien voor een lager zitgedeelte, zodat haar zoontje niet bij de reling van het balkon kan. Dit palletonderstel kan je zelf combineren en samenstellen met bijvoorbeeld nog een hoekstuk of een verlengstuk en kussens in leuke prints. Neerploffen en… waar blijft mijn kokosnoot? 😉
- Ronde vormen: De ronde mintgroene sidetable doorbreekt de rechthoekige lijnen op het balkon en zorgt er zo voor dat het wat ruimer oogt. Daarnaast creëer je stiekem ook natuurvibes door de mooie, groene kleur.
- Behoud het uitzicht: De Haïti mintgroene stoelen zijn lekker luchtig (fijn op tropische dagen) en ze zorgen ervoor dat je uitzicht niet geblokkeerd wordt.

Tip 3: Balkon afstylen met accessoires

Dit is het moment dat je het vakantiegevoel helemaal terug kan laten komen. Evelien kiest natuurlijk voor leuke Bali-elementen, zoals een comfortabel loungekussen voor op de grond, een rotan mand voor het naturel effect en wat warme plaids voor als het in de avonden een beetje is afgekoeld. En om de Bali-stijl nog meer naar voren te laten komen kocht ze een tropische plant en een mooie vaas met gedroogde tak.

En hoe leuk zijn de bordjes met palmboom?! Deze lieve decoratiebordjes kan je aan een wand hangen, maar dienen ook perfect als onderzetters voor een koel drankje.

Shop de items:

Kussen Xavi 45x45 geel 2_1
2_1
(1)
10.
95
Voordeelpashouders
Aanbieding nog 3 dagen geldig
Alleen in de bouwmarkt te koop

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!