De nieuwste behang trends van 2021

De nieuwste behang trends van 2021

De nieuwste behangtrends van 2021 zijn super! Er is niets waarmee je zó snel een andere look geeft aan je interieur, dus je kan je lol op met deze toffe trends. Kies voor een nieuw behang. En geen zorgen: met vliesbehang hoef je niet aan de slag met een behangtafel en grote potten lijm. Je lijmt de muur in en behangt direct vanaf de rol. Ook voor het verwijderen heb je geen afstomer nodig. Ontdek onze nieuwste behangtrends van 2021 en kies jouw favoriet!

Fotobehang

Groen is de kleur van nu! Ook in de collectie van fotobehang vind je prachtige afbeeldingen waar je uren naar kunt kijken. Haal het groen van de natuur in je huis en bekleed een wand met een mooie natuur foto zoals deze Olifant of ga voor de Jungle.

Retrobehang

Wat populair behang blijft zijn de uitgesproken prints en kleuren. Deze drukte op de muur zorgt ervoor dat de rest van je interieur heel rustig en minimalistisch mag zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van Honolulu of van Summer Groen? Bekijk hier al ons retrobehang en kom op mooie ideeën voor bij jou thuis.

Kinderkamerbehang

Tover elke kinderkamer om met deze fantastische behangontwerpen. Het is de combinatie van kleur en dessin, zoals bijvoorbeeld bij het safari-motief, wat de behangen zo betoverd maakt. Door één wand of meerderen te behangen is de kinderkamer voor 2021 al helemaal af. Ontdek de wereld met deze mega wereldkaart en topografie zal op een school een ‘makkie’ zijn. Voeg er nog een aantal eigenzinnige accessoires en meubels toe op de kamer, en genieten maar!

Behang in aardse kleuren

De behangtrends 2021 hebben voor ieder wat wils. Zijn de uitgesproken prints jou iets te heftig? Ga dan voor wat meer rust en ga voor aardse kleuren op de muur. Ervaar het dessin van dit abstracte landschap of laat je kind heerlijk wegdromen bij deze warme kleur van oudroze met kleine sterretjes. De aardse kleuren zijn prachtig en passen helemaal in de kleurtrends van komend jaar.

Ben je al volop geïnspireerd door de behangtrends van dit jaar, vergeet dat niet deze twee behangtips:
• Behang voor het beste resultaat bij een temperatuur tussen de 18 en 20 graden.
• Laat het behang langzaam drogen. Houd daarom de ramen dicht en zet de verwarming uit.

Weet je nog niet zeker of jouw behangkeuze ook de juiste is? Haal dan gewoon onze behangstalen in de bouwmarkt en bekijk deze vervolgens rustig thuis.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!