De nieuwste behang trends van 2022

De nieuwste behang trends van 2022

De nieuwste behangtrends van 2022 zijn super! Er is niets waarmee je zó snel een andere look geeft aan je interieur, dus je kan je lol op met deze toffe behang dessins. Gooi een nieuw behang op de wand, en ervaar de nieuwe vibe in de ruimte. Met vliesbehang heb je geen behangtafel en grote potten lijm nodig, maar lijm je direct op de muur en plakken maar! Ontdek onze nieuwste behangtrends van 2022 en kies jouw favoriet!

Romantisch vliesbehang

De woontrend 2022 voor een romantisch interieur zit boordevol kleurrijke behang dessins, zoals het roze behang Vayen en het oker gele behang Lauri. Leuke retro look en lekker warme uitstraling!

Vliesbehang wordt met de dag populairder, omdat je het eenvoudig en zonder behangtafel direct kan aanbrengen op de muur. Het assortiment is ook dit jaar weer groot, waardoor er voor elke ruimte en iedereen wel een favoriet tussen zit. Kiezen is nog nooit zo leuk geweest!

Textielbehang

Ontdek de prachtige collectie textielbehang van Le Noir & Blanc, en aai binnenkort je wanden. Dat is het leuke aan dit zachte behang. Kies je voor textielbehang, dan heb je een ware eyecatcher op de muur die je interieur een warme uitstraling geeft. Daarnaast zorgt de textiele wand ook voor een betere akoestiek in de ruimte. Dat vinden de buren ook fijn! Ga voor deze stijlvolle uitstraling en geef je woonkamer of slaapkamer een luxe twits met textielbehang.

Kinderkamerbehang

Op de kinderkamer is het altijd feest. Naast vrolijke beestenvriendjes en leuke meubels is een kinderkamerbehang ook betoverend! Behang de kinderkamer met één van deze fantastische kinderbehangontwerpen en het feest kan beginnen. Het is de combinatie van kleur en dessin, zoals bijvoorbeeld bij het groene behang Nova, wat de kinderkamer direct sfeer geeft. Ken je de vrolijke behangen van het merk Claas al? Ook het safari vliesbehang is een dessin veel indruk maakt op de kinderslaapkamer, door de zachte kleuren. Voeg nog een aantal eigenzinnige accessoires en meubeltjes toe op de kamer, en genieten maar!

Behang met diepte

Het aanbod van de behangtrends 2022 is groots, zo is er ook 3D behang. Behang met diepte dus! Voor diegene die echt iets anders willen op de muur, zonder dat het direct van de wand knalt, zoals het soft 3D behnag light grey. We hebben nog veel meer behang met een extra touch & twist waar je uit kunt kiezen.

Laat je inspireren door de behangtrends van 2022, en kies het behang wat het beste bij jouw interieurstijl past. En als je gaat behangen, denk dan aan de volgende twee behangtips:
• Behang voor het beste resultaat bij een temperatuur tussen de 18 en 20 graden.
• Laat het behang langzaam drogen. Houd daarom de ramen dicht en zet de verwarming uit.

Neem behangstalen mee
Weet je nog niet zeker of jouw behangkeuze ook de juiste is? Haal dan gewoon onze behangstalen in de bouwmarkt en bekijk deze vervolgens rustig thuis.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!