De nieuwste verf trends van 2022

Ontdek de verf trends van 2022

Ontdek de nieuwste verftrends van 2022 en geef je interieur een nieuwe look. De verftrends zijn de tinten uit de natuur, mooi donker en rustig naturel. Haal de natuur naar binnen! Dit jaar zie je donkere kleuren, zoals de goudkleurige Ginger Gold - Trendkleur 2022 van Karwei - veel terugkomen. Maar ook hele lichte kleuren aan de wand blijven een trend. Laat je verrassen door een beton look op de muur of juist een knallende kleur. Jouw huis, jouw kleur!

Trendkleur 2022 Karwei: Ginger Gold

De Trendkleur 2022 van Karwei Ginger Gold is een pure, pittige naturel die elk interieur laat fonkelen. In combinatie met rustige wittinten zorgt deze trendkleur voor warmte en met diepere kleuren of dessins voor rust. De natuur is de grootste inspiratiebron voor deze verftrend en dat zie je direct. Deze subtiele ingetogen trendkleur is uit de verfcollectie van Le Noir & Blance. Ontdek de Ginger Gold en voeg deze trendkleur toe aan jouw interieur.

Naast deze luxe beige goudkleur heeft Karwei nog andere kleuren toegevoegd aan het Karwei Trendpalet 2022: Birch Grey, Forest Pine Green, Mushroom Beige, Brandy Brown en Industrial Black. Laat deze eenvoudig mengen bij de verfmengbalie in onze bouwmarkten.

Naturel tinten

Naturel tinten zijn veilig en geven rust aan de ruimte. Zo kun je met accesoires en kleurrijke meubelen helemaal losgaan in de ruimte voor nog meer sfeer. Of je houdt het interieur ook lekker rustig en zacht. Wat jij wil! Vind jouw rust in zachte tonen en ronde vormen, en gun jezelf een huis om in te aarden.

Licht en donker

Tinten uit de natuur, van licht naar donker en alles wat daartussen zit, zorgen voor een warme uitstraling met een lichte retroknipoog. Wanneer je meerdere van deze verfkleuren in je huis toepast ontstaat er een heel vriendelijke en aardse sfeer. De uitstraling die je interieur verdient, en jij ook!

Ga dit jaar voor donker en haal de warmte naar binnen. Combineer meerdere uitgesproken verftrendkleuren in je huis, geen plek is te gek. Ontdek dat muurverf meer is dan een likje verf op de muur.

Verf met effect en meer

Deze verftrend blijft ook volgend jaar hoog op de lijst staan. Geef je muren een tof effect met kalkverf of schilder deze in een beton look. We hebben veel soorten verf waarmee je verschillende effecten creëert op de wand. Bijna alles kan je schilderen in de kleur die wilt, en nu ook met het effect dat je wilt. Heel stijlvol! Ook op de badkamer is verf niet meer weg te denken. Neem de kleur van de tegelvloer over in de muurverf of schilder oude badkamertegels over met tegelverf.

Bekijk alle creatieve muurideeën en verf tips voor nog meer wooninspiratie!

Mini testpotjes verf bij Karwei

Laat jouw gewenste kleur mengen in een mini testpotje (100 ml), en bekijk rustig thuis hoe de kleur op je muur staat voordat je de hele muur verft. Het aankoopbedrag van je tester ontvang je retour. Bekijk de voorwaarden van de Karwei Kleurservice en ga eerst testen als je twijfelt!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!