De nieuwste verf trends van 2024

De nieuwste verftrends van 2024

Ja, we gaan weer verven! Ontdek de nieuwste verftrends van 2024. Natuurlijke tinten, donkere kleuren en rustig naturel zijn onmisbaar dit jaar in de verftrends. Haal de natuur naar binnen! Zoals de frisse lila tint California Mauve, dé trendkleur 2024 van Karwei. Prachtig te combineren met donkere en lichte kleuren. Kies ook dit jaar weer jouw favoriete kleur(en) voor op de muur, de kozijnen of op een eigenwijs kastje. Met een likje verf heb je totaal iets nieuws!

Trendkleur 2024 Karwei: California Mauve

California Mauve - de Trendkleur 2023 van Karwei - is een subtiele balans tussen paars én grijs die direct een avontuurlijk gevoel oproept. Combineer deze trendkleur met het avontuurlijke trendpalet. Van rustige naturellen tot uitgesproken en krachtige aardetinten. Zie hoe mooi de kleur zich aanpast. California Mauve is onderdeel van de verfcollectie van Le Noir & Blance en verkrijgbaar als muurverf, lak en beits. Ontdek de California Mauve en voeg deze trendkleur toe aan jouw interieur.

Naast deze frisse trendkleur hebben we ook nog andere kleuren toegevoegd aan het Karwei Trendpalet 2024: Mushroom beige, Wheatgrass grey, Blanket brown, Dijon brown en Burgundy red. Ontdek ze allemaal en bewonder de schoonheid van dit palet!

Contrasterende kleuren

Ga dit jaar voor donker en maak het spannend binnen. Door donkere tinten te combineren met lichte tinten geef je jouw interieur een gewaagde stijl met een vleugje duisternis. Speel met contrast in je huis! Kies voor een donkere muurverf gemixt met strakke zwarte metalen frames, weelderige donkerbruine gordijnstoffen en verschillende natuurlijke materialen. Zo creëer je een stijlvol samenspel van licht en schaduw in je woonstijl.

Speel met naturel tinten

Naturel tinten blijven nog jaren in de verftrends terugkomen. Begrijpelijk, want ze geven ons interieur rust, geborgenheid en ruimte. Een naturel basis vinden we fijn! Dit jaar zie je de trend dat de naturel tinten gecombineerd worden met vormen en texturen. Zachte meubelen, dikke vloerkleden en veel ronde vormen in meubelen en accessoires. De lichte verfkleuren op de wand gaan over in de items in je huis, waardoor er één geheel ontstaat. Houd dit jaar je interieur lekker rustig en zacht met mooie vormen.

Knallende kleuren of juist pasteltinten

Geef je interieur meer pit met een knallende kleur op de muur. Wees niet bang om een beetje kleur toe te voegen aan je interieur, en voel direct de levendigheid in je woonkamer. Deze kleurrijke verftrend geeft je woonstijl meer pit en fleurt elke ruimte op.

Of ga juist voor pasteltinten en maak het zoet in huis. Creëer een oase van rust met meerdere pastelkleuren. Als een vrolijke bries waaien deze zachte verfkleuren door elke ruimte heen. Combineer pastelkleuren met uitgesproken vormen zoals golflijnen of streeppatronen, en je zit goed!

Wil je dit jaar iets veranderen aan je muren, bekijk dan alle creatieve muurideeën en verf tips voor nog meer verf-inspiratie!

Testers bij Karwei

Ben je nog niet helemaal zeker over de kleurkeuze voor op je muur? Wij hebben de oplossing: Karwei Kleurservice! Laat een kleurtester in elke gewenste kleur mengen bij de mengbalie in de bouwmarkt. Deze tester heeft een vachtrollertje, waardoor je de verf meteen kunt aanbrengen op de wand.

Heb jij de muur in een kleur geschilderd waar je toch niet blij mee bent? Geen probleem, want Karwei heeft een kleurgarantie waar je het aankoopbedrag van je nieuwe kleur kunt terugkrijgen. Handig!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!