KARWEI | De nieuwste verf trends van 2021

De verf trends van 2021

Ontdek de nieuwste verftrends van 2021 en geef je interieur een nieuwe look. De verftrends zijn aardetinten: omarm de bruintinten! Gecombineerd met donkere kleuren als zacht roze, donkerrood, okergeel en groentinten. Een verfkleur op de wand verandert direct de sfeer in je ruimte. Laat je inspireren door de verf trends en creëer de sfeer die in jouw huis past!

Sandstone Beige

De trendkleur 2021 van Karwei is Sandstone beige. Aards en elegant in één! Deze subtiele ingetogen kleur van Le Noir & Blance creëert rust en laat andere items volop shinen. Sandstone beige komt in alle woonstijlen prachtig tot zijn recht.

Ontdek ook de andere kleuren uit het Karwei Trendpalet 2021: Cotton White, Summer Sand, Soft Orange, Rustic Clay en Dark Mud. Deze zijn te mengen bij de verfmengbalie in onze bouwmarkten.

Groentinten

Laat kleur in je voordeel werken en kies voor groen op de muur. Groen geeft je energie maar zorgt ook voor rust. Haal met groen de ontspanning van de natuur in je huis. Van grijsgroen tot diep flessengroen: de vele verschillende groentinten combineren vanzelf mooi met elkaar.

Aardig aards

Aardetinten, van bruin tot terra en van beige naar roze, zorgen voor een warme uitstraling met een lichte retroknipoog. Wanneer je meerdere van deze verfkleuren in je huis toepast ontstaat er een heel vriendelijke en aardse sfeer. De uitstraling die je interieur verdient, en die jou ook doet stralen!

Uitgesproken kleuren

Haal de warmte naar binnen en ga voor donkerrood. Of kies voor geel, wat staat voor optimisme, positiviteit en energie. Maar waarom combineer je niet meerdere uitgesproken trend verfkleuren in je woonkamer? Wow, muurverf is meer dan een likje verf op de muur.

Kalkverf, betonverf en meer

Een trend die je steeds meer ziet: verf met effect! Verschillende soorten verf waarmee je verschillende effecten kunt creëren op de muur. Denk aan kalkverf, schoolbordverf en betonverf. Je kunt (bijna) alles schilderen in de kleur die wilt en nu ook met het effect dat je wilt. Ook op de badkamer is verf niet meer weg te denken. Neem de kleur van de tegelvloer over in de muurverf of schilder oude badkamertegels over met tegelverf.

Bekijk alle creatieve muurideeën en verf tips voor nog meer wooninspiratie!

Nieuw bij Karwei

Vanaf nu kun je jouw gewenste kleur laten mengen in een mini testpotje (100 ml). Zo kun je eerst rustig testen voor je de hele muur verft. En je ontvang het aankoopbedrag van je tester retour. Bekijk de voorwaarden van de Karwei Kleurservice.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!