De nieuwste verf trends van 2023

Ontdek de verftrends van 2023

Ja, we gaan weer verven! Ontdek de nieuwste verftrends van 2023. Natuurlijke tinten, donkere kleuren en rustig naturel zijn onmisbaar dit jaar in de verftrends. Haal de natuur naar binnen! Zoals de frisse groengrijs tint Nordic Green, dé trendkleur 2023 van Karwei. Prachtig te combineren met donkere en lichte kleuren. Kies ook dit najaar weer jouw favoriete kleur(en) voor op de muur, de kozijnen of op een eigenwijs kastje. Maak wat van je verfsmaak!

Trendkleur 2023 Karwei: Nordic Green

Nordic Green - de Trendkleur 2023 van Karwei - is een frisse groengrijs tint die de natuur naar binnen haalt. Combineer deze trendkleur met warme en koele tinten, en zie hoe mooi de kleur zich aanpast. Met de natuur, de zee, het zand en de bossen, als de grootste inspiratiebron is deze verftrend echt een naturel beauty die nog lang blijft. Nordic Green is onderdeel van de verfcollectie van Le Noir & Blance en verkrijgbaar als muurverf, lak en beits. Ontdek de Nordic Green en voeg deze trendkleur toe aan jouw interieur.

Naast deze frisse groengrijze trendkleur hebben we ook nog andere kleuren toegevoegd aan het Karwei Trendpalet 2023: Normandy Green, Tuscan Olive Green, Oat Milk Beige, Dijon Brown en French Green. Ontdek ze allemaal en bewonder de schoonheid van dit palet!

Inspiratie uit het bos: groen

Ga dit jaar voor donker en haal de warmte naar binnen. Combineer meerdere uitgesproken verf trendkleuren in je huis, geen plek is te gek. Ontdek dat muurverf meer is dan een likje verf op de muur. Donkere tinten uit de natuur, van licht naar donker en alles wat daartussen zit, zorgen voor een warme uitstraling met een stijlvolle look. Wanneer je meerdere van deze verfkleuren in je huis toepast ontstaat er een heel vriendelijke en aardse sfeer. De uitstraling die je interieur verdient!

Zacht als zand: naturel tinten

Naturel tinten blijven elk jaar weer terug komen in de verftrends, want ze geven ons interieur geborgenheid, rust en ruimte. En dat vinden we fijn! Dit jaar zijn de naturel tinten geïnspireerd door zand. De zachtheid van zand, maar ook het korrelige van zand. Zachte tinten op de wand met een robuust effect. Door lichte kleuren op de muur kun jij met accessoires en andere kleurrijke meubelen vervolgens helemaal losgaan in de ruimte voor de juiste sfeer in je huis. Of je houdt het interieur ook lekker rustig en zacht. Wat jij wil!

Een verftrend die ook blijft is de verfkleur op de muur doortrekken op houten kozijnen en deuren. Zo krijg je één mooi geheel op de wand. Ontdek de zandachtige tinten voor een stijlvolle sereniteit in huis.

Combineer verf en behang

Combineer een tof behang met een kleurrijke verf op de deur, een kozijn of bijvoorbeeld op de lambrisering - zo'n houten wandbetimmering - en de sfeer in de ruimte verandert in een plek vol energie. Lekker groen en origineel! Leuk voor in de keuken, werkkamer of op de slaapkamer. Zo is de mat donkergroene verf Le Noir & Blank een favoriete verfkleur in onze collectie. Wil je dit jaar iets veranderen aan je muren, bekijk dan alle creatieve muurideeën en verf tips voor nog meer inspiratie!

Testers bij Karwei

Ben je nog niet helemaal zeker over de kleurkeuze voor op je muur? Wij hebben de oplossing: Karwei Kleurservice! Laat een kleurtester in elke gewenste kleur mengen bij de mengbalie in de bouwmarkt. Deze tester heeft een vachtrollertje, waardoor je de verf meteen kunt aanbrengen op de wand.

Heb jij de muur in een kleur geschilderd waar je toch niet blij mee bent? Geen probleem, want Karwei heeft een kleurgarantie waar je het aankoopbedrag van je nieuwe kleur kunt terugkrijgen. Handig!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!