De nieuwste verf trends van 2022

Ontdek de verftrends van 2022

Geef je interieur een nieuwe frisse look met de nieuwste verftrends van 2022. Natuurlijke tinten, stijlvolle donkere kleuren en rustig naturel zie je dit jaar terug in de verftrends. Haal de natuur naar binnen en gebruik knallende kleuren! Zo donkere kleuren, zoals de goudkleurige Ginger Gold - Trendkleur 2022 van Karwei - veel terugkomen. Maar ook hele lichte kleuren aan de wand blijven een trend. Laat je verrassen door een beton look op de muur of juist een knallende kleur. Jouw huis, jouw kleur!

Ga voor donker

Ga dit jaar voor donker en haal de warmte naar binnen. Combineer meerdere uitgesproken verf trendkleuren in je huis, geen plek is te gek. Ontdek dat muurverf meer is dan een likje verf op de muur. Donkere tinten uit de natuur, van licht naar donker en alles wat daartussen zit, zorgen voor een warme uitstraling met een lichte retro knipoog. Wanneer je meerdere van deze verfkleuren in je huis toepast ontstaat er een heel vriendelijke en aardse sfeer. De uitstraling die je interieur verdient!

Trendkleur 2022 Karwei: Ginger Gold

Ginger Gold - de Trendkleur 2022 van Karwei - is een pure, pittige naturel die elk interieur laat fonkelen. In combinatie met rustige wittinten zorgt deze trendkleur voor warmte en met diepere kleuren of dessins voor rust. De natuur is de grootste inspiratiebron voor deze verftrend en dat zie je direct. Deze subtiele ingetogen trendkleur is uit de verfcollectie van Le Noir & Blance. Ontdek de Ginger Gold en voeg deze trendkleur toe aan jouw interieur.


Naast deze luxe beige goudkleur hebben we ook nog andere kleuren toegevoegd aan het Karwei Trendpalet 2022: Birch Grey, Forest Pine Green, Mushroom Beige, Brandy Brown en Industrial Black. Allemaal even prachtig!

Naturel tinten

Naturel tinten zijn veilig en geven rust aan de ruimte. Zo kun je met accesoires en kleurrijke meubelen helemaal losgaan in de ruimte voor nog meer sfeer. Of je houdt het interieur ook lekker rustig en zacht. Wat jij wil! Vind jouw rust in zachte tonen en ronde vormen, en gun jezelf een huis om in te aarden.

Doortrekken of combineren

Een van de verftrends dit jaar is de kleur op de muur doortrekken op houten kozijnen en deuren. Zo krijg je één mooi geheel op de wand, en doordat alles meegeschilderd is krijgt de donkere kleur een rustige uitstraling. Ook is de combinatie van een knalkleur en behang erg populair, zoals op deze kinderkamer met de toffe mat donkergroene verf Le Noir & Blank. Wil je dit jaar iets veranderen aan je muren, bekijk dan alle creatieve muurideeën en verf tips voor nog meer inspiratie!

Mini testpotjes verf bij Karwei

Ben je nog niet helemaal zeker over je kleurkeuze voor op de muur? Wij hebben de oplossing: de kleurtesters! Zo kan je rustig thuis eerst kijken hoe de kleur op de muur of deur staat, voordat je voor de hele wand of deur gaat. Ook van onze verflijn Le Noir & Blanc hebben we kleine 100 ml verfpotjes om een proefvlak mee te kunnen schilderen. Kies bij twijfel een tester!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!