KARWEI | De nieuwste verf trends van 2021

De verf trends van 2021

Ontdek de nieuwste verftrends van 2021 en geef je interieur een nieuwe look. De verftrends zijn aardetinten: omarm de bruintinten! Gecombineerd met donkere kleuren als zacht roze, donkerrood, okergeel en groentinten. Een verfkleur op de wand verandert direct de sfeer in je ruimte. Laat je inspireren door de verf trends en creëer de sfeer die in jouw huis past!

Trendkleur 2021 Karwei: Sandstone Beige

De trendkleur 2021 van Karwei Sandstone beige is je vast niet ontgaan. Aards en elegant in één! Deze subtiele ingetogen kleur is van verfcollectie van Le Noir & Blance. De kleur Sandstone beige zorgt ervoor dat andere items volop gaan shinen in je huis en deze trendkleur creëert ook veel rust in je interieur. Sandstone beige komt in alle woonstijlen prachtig tot zijn recht.

Naast deze toffe bruinbeige kleur heeft Karwei nog andere kleuren toegevoegd aan het Karwei Trendpalet 2021: Cotton White, Summer Sand, Soft Orange, Rustic Clay en Dark Mud. Deze kun je eenvoudig laten mengen bij de verfmengbalie in onze bouwmarkten.

Groentinten

De groentrend is blijvend, net zoals de groene planten is je huis. Laat kleur in je voordeel werken en ga voor groen op de muur. Groen geeft je energie, maar zorgt ook voor rust en dat kunnen we allemaal goed gebruiken. Haal met groen de ontspanning van de natuur in je huis. Van grijsgroen tot diep flessengroen: de vele verschillende groentinten combineren vanzelf mooi met elkaar.

Aardig aards

Aardetinten, van bruin tot terra en van beige naar roze, zorgen voor een warme uitstraling met een lichte retroknipoog. Wanneer je meerdere van deze verfkleuren in je huis toepast ontstaat er een heel vriendelijke en aardse sfeer. De uitstraling die je interieur verdient, en jij ook!

Haal de warmte naar binnen en ga dit jaar voor donker. Combineer meerdere uitgesproken verftrendkleuren in je woonkamer. Ontdek dat muurverf meer is dan een likje verf op de muur.

Kalkverf, betonverf en meer

Een trend die je steeds meer ziet: verf met effect! Verschillende soorten verf waarmee je verschillende effecten kunt creëren op de muur. Denk aan kalkverf, schoolbordverf en betonverf. Je kunt (bijna) alles schilderen in de kleur die wilt en nu ook met het effect dat je wilt. Ook op de badkamer is verf niet meer weg te denken. Neem de kleur van de tegelvloer over in de muurverf of schilder oude badkamertegels over met tegelverf.

Bekijk alle creatieve muurideeën en verf tips voor nog meer wooninspiratie!

Mini testpotjes verf bij Karwei

Laat jouw gewenste kleur mengen in een mini testpotje (100 ml). Zo kun je eerst rustig thuis op de muur de kleur testen, voordat je de hele muur verft. En je ontvang het aankoopbedrag van je tester retour. Bekijk de voorwaarden van de Karwei Kleurservice.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!