Raamdecoratie trends 2024 Karwei

De raamdecoratietrends van 2024

Ontdek de mooiste gordijnen, shutters, jaloezieën en andere raamdecoratie in de nieuwste raamdecoratie trends van 2024. Alle trends voor dit jaar hebben we speciaal voor jou op een rijtje gezet. Laat je inspireren de fijne stoffen - zoals stoffen gerecycled uit oude jeans en plastic flessen - de stijlvolle jaloezieën van hout in verschillende kleuren en toffe rolgordijnen. En twijfel je over een stof, bestel dan eenvoudig een stofstaal bij Karwei.

Gordijnstoffen van gerecyclede flessen

Vind je duurzaamheid belangrijk bij de keuze voor een product? Dan word je, net als wij, erg vrolijk van onze duurzame gordijnstoffen op maat. Deze gordijnstoffen zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen, zoals oude jeans en PET-flessen. Van een fles naar een duurzame stof. Laat je inspireren door deze ‘nieuwe’ gordijnstoffen en ga dit jaar voor duurzaam en groen!

Elke ruimte in je huis verdient goede raamdecoratie, want het geeft niet alleen een gezellige sfeer en een goede akoestiek, raamdecoratie heeft ook een isolerende werking. Dat is fijn voor de portemonnee in de wintermaanden! En pottenkijkers houden ze ook buiten.

In between gordijnen in natuurlijke tinten

Kies voor stijlvolle in between gordijnen. Deze lichtdoorlatende gordijnen geven jou de privacy die je verdient, en ze houden de ruimte in huis toch lekker licht en fris. Deze raamdecoratietrend is en blijft gelukkig nog even bij ons. In between gordijnen zijn ideaal om zonlicht enigszins af te remmen, en gecombineerd met plisségordijnen zijn ze helemaal af! Overdag houd je de nieuwsgierige voorbijgangers fijn buiten en in de avonden krijg je direct een behaaglijke sfeer als je de gordijnen dichttrekt.

Natuurlijke materialen en structuren

De combinatie van dunne gordijnen met stijlvolle jaloezieën zie je al een tijdje terugkomen in de raamdecoratietrends. Begrijpen we heel goed, want je hebt het beste van twee werelden. En wil je liever beiden in één? Dan zijn vouwgordijnen de oplossing, en heb je beide werelden in één! Wat je ook kiest dit jaar - vouwgordijnen in naturel tinten, houten jaloezieën of bamboe rolgordijnen - wij hebben het voor je. Kant-en-klaar of op maat. Ontdek ons brede assortiment raamdecoratie!

Tinten uit de natuur in je huis

Met de raamdecoratie trends van 2024 halen we mooie stoffen uit de natuur in ons huis. We houden van de natuur met al haar geuren en kleuren, en dat zie je terug in pure tinten. Ook de zachtheid van zandtinten blijft populair, want het geeft ons een gevoel van rust en sereniteit. Maak van je huis ook jouw warme plek, en voel de kalmte van de kleuren uit de natuur. Gordijnen in groentinten, naturel jaloezieën en beige rolgordijnen, ontdek de laatste trends voor raamdecoratie en kiezen maar!

Karwei Klusservice: inmeten & ophangen

Twijfel je over welke gordijnstof het beste in je interieur past? Bekijk en voel al onze gordijnstoffen op de stofstalen die je eenvoudig bij Karwei kunt lenen, of bestel ze online.

We hebben een groot aanbod in stijlen, materialen en afwerkingen, dus er is keuze genoeg voor nieuwe raamdecoratie. En als kant-en-klaar niet past, dan maken wij het voor je op maat.

Gratis advies & inmeten bij jou thuis

Er zijn heel veel soorten raamdecoratie. De juiste keuze maken én goed inmeten is dan ook niet altijd makkelijk. Daarom komen wij gratis bij jou thuis om je te adviseren, de stoffen of materialen te laten voelen en je ramen in te meten!
- Snel een ervaren raamdecoratie-adviseur bij jou thuis
- Je ramen worden gratis ingemeten
- Je ontvangt gratis een kundig advies op maat

Plan nu een afspraak

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!