Raamdecoratie trends 2022

Raamdecoratie trends van 2022

Gordijnen of andere raamdecoratie kiezen voor in je huis is nog leuker met de nieuwste trends van 2022. We hebben de raamdecoratietrends voor komend jaar allemaal voor jou op een rij gezet. Ontdek de mooie stoffen - zoals stoffen gerecycled uit oude jeans en plastic flessen - de stijlvolle jaloezieën van hout in verschillende kleuren en toffe rolgordijnen. Twijfel je over een stof? Bestel dan eenvoudig en online een stofstaal bij Karwei of kom gezellig naar jouw bouwmarkt.

Inbetween gordijnen

Kies voor inbetween gordijnen. Deze lichtdoorlatende gordijnen geven ons de privacy die we willen, maar ze houden de ruimte in huis lekker licht en fris. We kennen deze gordijntrend al en blijft ook nog wel even. Ze zijn ideaal om zonlicht enigszins af te remmen en gecombineerd met plisségordijnen maken ze een geheel. Houd overdag de nieuwsgierige voorbijgangers buiten en maak het ’s avonds een behaaglijke sfeer door de gordijnen dicht te trekken.

Stijlvolle jaloezieën

We combineren ook komend jaar dunne gordijnen met stijlvolle jaloezieën. Het beste van twee werelden, en het staat ook nog eens erg mooi. Je kunt kiezen uit vele soorten en maten jaloezieën, van hout tot metaal en van licht tot donker. Ook zonder een gordijn kan je de stralen van de zon en de maan goed buiten houden met een jaloezie. Laat je raamkozijn helemaal tot z'n recht komen en plaats alleen jaloezieën in of op het kozijn.

Duurzame stoffen

Elke ruimte in huis verdient goede raamdecoratie. Dat geeft sfeer, is goed voor de akoestiek en zo houden we pottenkijkers ook buiten. En jouw raamdecoratie kan ook duurzaam! Ontdek de duurzame gordijnstoffen op maat van Karwei, gemaakt van gerecyclede grondstoffen zoals oude jeans en PET-flessen. Laat je inspireren door deze mooiste ‘nieuwe’ stoffen en ga voor groen!

Durf donker

Donkere raamdecoratie is zeker een trend in 2022. Gordijnen in diepe tinten, zwarte jaloezieën en donkere rolgordijnen. De verschuiving naar raamdecoratie als eye-catcher in de ruimte is zichtbaar! Door je ramen te decoreren met donkere kleuren krijgt je woonkamer, slaapkamer of keuken al direct een luxe uitstraling. Kijk hoe jij in huis de sfeer een boost kan geven met de nieuwste raamdecoratietrends van komend jaar. Durf voor donker te gaan en ervaar de uitstraling van deze toffe trend.

Gordijnen op maat

Twijfel je over welke gordijnstof het beste in je interieur past? Bekijk en voel al onze gordijnstoffen op de stofstalen, die je eenvoudig bij jouw Karwei kunt lenen. We staan voor je klaar bij het maken van je raamdecoratie-keuze. Kom langs!

Weet je al wat je wilt, shop dan jouw raamdecoartie online en op maat. We komen de gordijnen bij je thuis inmeten met onze Karwei Klus&klaar inmeetservice, als je dat fijn vindt. En we kunnen de raamdecoratie ook voor je ophangen. Bekijk onze Karwei Klus&klaar montageservice voor meer informatie.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!