KARWEI I Ontdek de kinderkamer trends van 2021

Kinderkamer trends van 2021

Maak van de kinderkamer een behaaglijke plek die ze altijd zullen onthouden. Hun eigen veilige plek, waar ze gaan spelen, slapen, stoeien en groeien. De nieuwste trends voor de kinderkamers zijn betoverend en stoer! Kleuren, thema’s, stijlen en accessoires: ontdek de kinderkamertrends van 2021!

Warm grijs en dieren

Gun je kind een heerlijke kamer waar warmte, rust en geborgenheid vanaf straalt. Dit doe je door één geheel in de kinderkamer te creëren met kindermeubels uit dezelfde series. De collectie kindermeubels van Karwei bestaat uit hele stijlvolle meubels, die stoer en tijdloos zijn. Zoals de asymmetrische Lily kast van warm grijs. Check de hele Lily-serie.

Wat je blijft zien in 2021 op de kinderkamer zijn de dierentrends, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals een sisalkleed en rieten opbergmanden. Tover de kinderkamer om in een avontuur met het donkerblauwe woodland behang. Met de aanvulling van bijpassende accessoires in dezelfde kleursamenstelling, zoals een stoer plaid van gebreid katoen op het kinderbed, heb je de trend gezet!

Tof behang

Behang elke kinderkamer met deze fantastische behangontwerpen. Het is de combinatie van kleur en dessin, zoals bijvoorbeeld bij het safari-motief, wat de behangen zo betoverd maakt. Door één wand of meerdere te behangen is de kinderkamer voor 2021 al helemaal af. Ontdek de wereld met deze mega wereldkaart en topografie zal op een school een ‘makkie’ zijn. Voeg er nog een aantal eigenzinnige accessoires en meubels aan toe op de kamer, en genieten maar!

Rotan en oudroze

De rotantrend zet zich ook komend jaar voort. Rotan geeft iets natuurlijks aan de kinderkamer en heeft daarnaast een rustige uitstraling. Het is gewoon een prachtig materiaal voor in je huis, voor altijd! Een kinderbed van rotan, een nachtkastje, hanglampen en krukjes, ze mogen niet ontbreken op de kamer. Combineer rotan met oudroze, en voel direct dat deze kleuren een perfecte match zijn. Het oudroze behang met kleine sterretjes maakt de kinderkamer helemaal af. Hier gaat je kind heerlijk spelen en slapen!

Luxe en Zwart

Eén van de kinderkamertrends is een meer luxere uitstraling. Velours stoffen die je terug ziet komen in kussentjes, plaids, meubels en gordijnen. Deze stoffen zijn lekker zacht en de glans van de stof geeft een luxe uitstraling. Maar ook de kleur zwart gecombineerd met leren handgreepjes of koperen en gouden deurknopjes, zoals bij de zwarte kledingkast Dian. Bekijk de hele Dian-serie: het bed, het bureau en het opbergkastje. Prachtige zwarte meubels voor een stoere, maar wel warme kinderkamer. Vul deze toffe kinderkamer aan met stijlvolle accessoires van Karwei!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!