Lampen trends van 2021

De lampen trends van 2021

Verlichting wordt steeds bepalender in je interieur en lampen zijn echte eyecatchers geworden. Een lamp is veel meer dan een lichtbron in huis; het is een stijlvol accessoire in je kamer die ook als hij uit staat de aandacht trekt. Er zijn zo ontzettend veel verschillende en vooral waanzinnig mooie lampen ontwikkeld in de jaren. Maar wat zijn de lampentrends voor 2021? Wij hebben de belangrijkste lampentrends voor je verzameld. Laat je inspireren en zie het licht!

Trendy hangers

De pendellamp zie je veel terugkomen in interieurs. Deze lamp creëert direct sfeer in huis met z'n snoer, fitting en een stijlvolle lichtbron met gloeidraad. Een pendellamp is een lamphouder die aan een stroomdraad hangt, met daarin de fitting waarin je de lichtbron draait. De keuze is groot, want de pendels van Karwei zijn zeer divers. Laat staan de ruime keuze uit de lichtbronnen. Kies je eigen lamp! Zo blijf je lekker stylen in je huis.

Glas, metaal en goud

De glazen tafellamp met stijlvolle lichtbron van gekleurd glas en gloeidraad blijft nog een hele lange tijd in ons huis te vinden. Want wat zijn dit mooie lampen! Ware eyecatchers die op zichzelf staand al prachtstukken zijn in je interieur. De combinatie met de slanke hoge leeslampen met kleine kap van Karwei maakt de verlichting in je huis helemaal compleet. Match metaal met glas en goud. Dan zit je goud!

Goudtrend

De kleur goud zie je steeds meer terugkomen in accessoires, meubelen, gordijnen en lampen. Goud is overal. Goud is warmte, welvaart en glans. Goud doet je sprankelen en straalt luxe uit. Goud ontspant, voelt veilig en staat voor innerlijke wijsheid. Wij worden vrolijk van goud. Deze lampen sluiten naadloos aan in je woonstijl en staan goud in je huis!

Blijven hangen

Lampen van natuurlijke materialen blijven nog jaren terugkomen in de verschillende woonstijlen. Omdat deze hangers gewoon mooi en tijdloos zijn. Ze passen in elk interieur en geven sfeervol licht in je huis. Ontdek de Hanglamp Vic of de hanglamp Flynn met geribbeld zwart rookglas zwart. De ontwerpen zijn slank, elegant, minimalistisch en buitengewoon stijlvol. Dit soort lampen blijven hangen en hun indruk ook.

Robuuste tafellampen

Tafellampen met robuuste voeten van beton, steen of staal passen in elke interieurstijl. Zoals de ronde taffellamp Jurre met de betonnen look en industriële uitstraling. Het enige wat je nog moet doen is een lichtbron met gloeidraad van de gewenste lichtsterkte kopen, en stralen maar! Ga voor duurzaam en kies voor een energiezuinige LED filament lichtbron. Ontdek alle tafellampen van Karwei.

Wist je dat

wij onze lampencollectie zelf ontwerpen en samenstellen? Hierdoor sluit onze verlichting naadloos aan bij de laatste wooncollectie.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!