Tips voor de kerstboom van Theo-Bert Pot

De kerstboom van Theo-Bert Pot

Elk jaar is het weer een groot feest als kerst in aantocht is. En ook hét moment om weer mooie kerstversiering toe te voegen aan je bestaande collectie kerstdecoratie. Voor welke kerststijl en kleuren ga je dit jaar? Aan Theo-Bert Pot heeft Karwei gevraagd wat z'n stylingtips voor de ultieme kerstboom zijn, waarbij hij kon duiken in ons grote assortiment aan kerstversiering. Bekijk hier zijn kerstboom stylingtips en dé favoriete kerstartikelen. Een onvergetelijke kerst begint bij de boom!

Stylingtips voor de kerstboom van Theo-Bert

Wat is jouw ultieme kerstboom? Eentje vol met alleen maar verschillend gekleurde kerstballen of ga je juist voor rustige naturel look met glas en hout? Misschien ben jij wel diegene die alles in de boom ophangt wat je leuk vindt, zoals geinige kersthangers, bijzondere materialen en opvallende kerstballen. Met ons grote aanbod aan kerstversiering creëer je in een korte tijd dé kerstsfeer waar jij naar verlangt. Bekijk de stylingtips van Theo-Bert en zie hoe hij zijn kerstboom heeft versiert.

Tip 1: Echt of kunst
Ik kies altijd voor een echte kerstboom. Het gevoel en die geur, dat is elk jaar echt een feest. Kijk goed naar de hoogte van de boom, want een te kleine boom kan in verhouding tot je plafondhoogte enorme invloed hebben. Kies 'm niet te klein, en als je kleiner kiest terwijl je wel ruimte hebt in de hoogte? Zet 'm dan ook een bijzettafeltje. Wie wilt er nou niet een grote kerstboom in huis!

Tip 2: Traditie
Dit jaar staat voor mij voor traditie en kleur. Zo komt mijn familie bij ons eten op de tweede kerstdag. Ik heb gekozen voor veel glazen kerstversiering en transparante kerstdecoratie voor in de boom. Hierdoor geef je je kerstboom een klassiek moderne uitstraling.

Tip 3: Kies voor kleur!
Met kerst mag je uitpakken en dat moeten we ook doen in de kerstboom. Daarom ga ik niet voor 1 of 2 kleuren, maar ik zoek juist de mix op. Groen, okergeel, roze, rood en goud komen terug in mijn boom. Hiervoor werk ik met verschillende effen kleurrijke kerstballen die ik combineer met glitters van goud, toffe discobol-ballen en het kleurrijke glas.

Tip 4: Puntjes op de 'i'
Een piek mag niet ontbreken, daarom laat ik deze extra shinen door te kiezen voor een gouden glitter piek! Is dit te kitsch? Nee hoor, met kerst mag dit zeker in huis staan!

Tip 5: Herinneringen & geliefde
Kerst is persoonlijk, en daarom vind ik de Herinneringen Kerstbal van Alzheimer Nederland - de speciale samenwerking tussen Karwei en Alzheimer Nederland - zo mooi! Je kunt een persoonlijke boodschap opschrijven op een van de 10 bijgevoegde briefjes, en deze stop je in de glazen kerstbal. Zo zijn je dierbaren én de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben er met kerst ook bij. Helaas komt alzheimer in mijn familie voor, en heb ik dit van dichtbij gezien bij mijn lieve opa. In herinnering is hij er zeker bij met kerst.

Shop de kerstversiering van Theo-Bert!

Kerstversiering van gerecyclede materialen

Ook Theo-Bert heeft duurzaamheid hoog op z'n lijstje staan, en dus met kerst maakt hij graag gebruik van kerstballen die van duurzame materialen (gerecycled katoen en papier) zijn gemaakt. Zeg hallo tegen deze ui-vormige kersthanger en ontdek alle andere gerecyclede kerstversiering bij Karwei. Ga voor een échte groene kerstboom, kies duurzame kerstversiering en hang je kerstboom ermee vol!

Karwei heeft 3 kerststijlen

Karwei heeft dit jaar drie kerststijlen die je terugziet in onze grote kerstcollectie: Hotel Chique, Natuurlijk en Eclectisch. Hotel Chique is een warme stijl die donkere kleuren laat shinen. Klassiek en goud. De kerststijl Natuurlijk bestaat uit veel groentinten gecombineerd met houten. Naturel en vrolijk. In de Eclectische stijl kun je je lol op, want hier mix je meerdere smaken door elkaar. Spannend en kleurrijk. Ontdek wat jouw kerststijl is!

Shop de kerstversiering van Theo-Bert!

Het grote kerstassortiment van Karwei

Voor deze kerst hebben we weer mooie kerstversiering toegevoegd aan ons zeer brede assortiment aan grappige kerst ornamenten, schitterende kerstballen, slingers en al die andere leuke items voor in de kerstboom. We zijn gek op kerst en Karwei heeft veel leuke kerst ideeën en kerst DIY's voor je, zodat je zelf originele kerstdecoraties kunt maken voor in huis, in de boom en voor op de kersttafel. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod aan duurzame kerstbomen die voor altijd mooi én groen blijven. Maak het mooier met kerst!

Bekijk de kerstboom van Theo-Bert bij Karwei

Kom Theo-Bert z'n versierde boom bekijken in de Karwei bouwmarkt bij jou in de buurt, en laat je inspireren door zijn kleurrijke kerstboom. Of bewonder de kerstboom van Shelly Sterk die ze prachtig heeft versierd in haar kerststijl. En ben je toch bij Karwei: ontdek alle kerstversiering waar jij blij van wordt en kies jouw kerststijl voor dit jaar. Je kunt natuurlijk ook online onze kerstcollectie bekijken en eenvoudig bestellen.

Shop de kerstversiering van Theo-Bert!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!