Versier je eettafel voor een onvergetelijk kerstdiner (video)

Versier je eettafel voor een onvergetelijk kerstdiner (video)

De drukke decembermaand komt snel dichterbij dus is het tijd om aan de voorbereidingen van het kerstdiner te beginnen. Weet je al wat je dit jaar op tafel wil zetten? Wij helpen je met de decoraties! Met onze stylingtips maak jij jouw kerst écht bijzonder aan tafel.

Tip 1: Vloerkleed

Leg om te beginnen een mooi vloerkleed onder je tafel, dit voelt heerlijk zacht aan je voeten en zorgt voor een warme sfeer in je eetkamer.

Tip 2: Comfy stoelen

Een kerstdiner duurt wat langer dan het dagelijkse avondeten. Ga dus voor lekkere comfortabele stoelen waar je al die uurtjes heerlijk op kunt blijven zitten. Kies voor een extra kussentje in de rug of gooi eens een vachtje over een stoel heen, dit ziet er niet alleen heel mooi uit, het zit ook nog eens lekker!

Tip 3: Kerstboom

Iedereen kent de klassieke kerstboom, maar wil jij eens wat anders? Kies dan voor een berkenboom in cement, die je helemaal zelf kunt maken! Ga eens het bos in, zoek een mooie tak uit en hang daar je mooiste kerstballen in. Wie kan nu zeggen dat hij zijn eigen kerstboom heeft gemaakt?

Tip 4: Tafeldekken

Een taak die je normaal gesproken misschien wel op de automatische stand doet, maar die nu toch echt om extra aandacht vraagt: het tafeldekken. Trek je mooiste servies en bestek uit de kast. Decoreer met versiersels, bloemen en chique naamkaartjes. Vergeet je de altijd sfeervolle kaarsen niet? Die zijn onmisbaar bij een gezellig diner.

Tip 5: Extra ruimte

Een veel voorkomend probleem. Je hebt zó veel gerechtjes gemaakt dat het niet meer op de tafel past. Geen probleem! Zet een leuk bijzettafeltje in de eetkamer waar je wat meer hapjes op kwijt kan. Eten kan er nooit genoeg zijn:)

En? Heb je al zin in het kerstdiner? Wij wensen je in ieder geval veel inspiratie en plezier toe met het stylen van jouw kerstinterieur!

Iets leuks gezien?

Serviesset grijs 16-delig 20 procent keuze rood
20 procent keuze rood
51.
96
64.
95
64.95 * Bij toepassing keuzekorting
Voordeelpashouders
Alleen in de bouwmarkt te koop

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!