Tips voor de kerstboom van Shelly Sterk

De kerstboom van Shelly Sterk

We zijn gek op de kerst, en we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het inslaan van mooie kerstversiering. Maar voor welke kleuren ga je dit jaar? Voor de kerst hebben we Shelly Sterk gevraagd om een kerstboom in te richten met het grote Karwei assortiment aan kerstversiering. Bekijk de kerstboom stylingtips van Shelly en zie welke kerstversiering van Karwei haar favorieten zijn. Maak je kerst(boom) onvergetelijk dit jaar.

Stylingtips voor de kerstboom van Shelly

Ga je voor een kerstboom vol met bijzondere ornamenten, verschillende kerstballen of juist voor glas en hout in een natural look? Of kies je toch voor een klassieke boom? Met onze kerstboomversiering tover jij je huis in een handomdraai om naar de ultieme kerstsfeer. Bekijk de stylingtips van Shelly en zie hoe zij haar kerstboom heeft versiert.

Tip 1: Kies een kleurenthema!
Kijk goed naar de kleuren in je woonkamer en kies voor een kleurenthema en probeer je daar vervolgens aan te houden. Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor naturel tinten met accenten in goud en rood (toch wel gezellig kerstig).

Tip 2: Balans is key!
Het liefst zou Jake gaan voor een hele hysterische kerstboom vol heftige kleuren en items. Maar aangezien de kerstboom altijd al vroeg staat bij ons en ik wel van rust hou in mijn interieur, moesten we op zoek naar een middenweg. Dus: combineer opvallende items met rustige items. Blije kleuter, blije moeder.

Tip 3: Verlichting voor de donkere avonden
Als het aan mij ligt hoort verlichting bij een kerstboom. Niks maakt het huis zo knus en gezellig tijdens de donkere winteravonden. Vind je het opbergen en uit elkaar halen gedoe? Kies dan voor clusterlicht.

Tip 4: Kunst of echt
Wij geven de voorkeur aan een kunstkerstboom, maar natuurlijk wel een mooie. De uiteindes van de kunstkerstboom die wij hebben zijn van een ander materiaal dan de rest, waardoor ik vind dat je hem bijna niet van echt kan onderscheiden.

Tip 5: Hoog, hoger, hoogst
Bij ons staat de kerstboom achter de bank, dus zetten we de kerstboom op een bijzettafeltje. Zo gaat hij net iets meer de hoogte in, maar blijft hij smal. Vooral leuk natuurlijk bij woningen met hoge plafonds.

Shop de kerstdecoratie van Shelly!

Dé 3 kerststijlen van Karwei

Karwei heeft dit jaar drie kerststijlen gekozen die je dus ook terugziet in onze kerstcollectie. Ontdek de kerststijl Hotel Chique, Natuurlijk en Eclectisch. Hotel Chique is een warme stijl die donkere kleuren laat shinen. Klassiek en goud. In de Natuurlijke stijl vind je veel groentinten en pastel terug gecombineerd met houten items. Vrolijk en naturel. In de Eclectische stijl zijn meerdere smaken door elkaar gemixt. Kleurrijk en spannend. Kies is jouw favoriete kerststijl!

Shop de kerstdecoratie van Shelly!

Kom Shelly's ingerichte boom bekijken

Kom de door Shelly ingerichte kerstboom bekijken in de Karwei bouwmarkt bij jou in de buurt, en laat je inspireren door haar versierde kerstboom. Bewonder ook de kerstboom van Theo-Bert Pot die hij in zijn kerststijl prachtig heeft versierd. En als je er dan toch bent: ontdek alle kerstversiering waar jij blij van wordt en kies jouw kerststijl voor dit jaar. Je kunt natuurlijk ook online onze kerstcollectie bekijken en eenvoudig bestellen.

Groot kerst assortiment van Karwei

Voor deze kerst hebben we weer mooie kerstversiering toegevoegd aan ons zeer brede assortiment aan grappige kerst ornamenten, schitterende kerstballen, slingers en al die andere leuke items voor in de kerstboom. We zijn gek op kerst en Karwei heeft veel leuke kerst ideeën en kerst DIY's voor je, zodat je zelf originele kerstdecoraties kunt maken voor in huis, in de boom en voor op de kersttafel. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod aan duurzame kerstbomen die voor altijd mooi én groen blijven. Maak het mooier met kerst!

Shop de kerstdecoratie van Shelly!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!