Eigen Huis & Tuin

Multifunctionele zolder -

aflevering 27 januari

Boris & Veron wonen samen met hun drie kinderen in een sfeervolle jaren 80 woning in Huizen. Het stel is dol op gezellige borrels en etentjes thuis en vaak hangen de kinderen dan op de bank voor de televisie. Daarom willen ze graag hun zolder verbouwen tot een multifunctionele ruimte. Het moet echt een plek worden voor de kinderen maar waar de vrouw des huizes zelf af en toe ook kan hobbyen, namelijk kleding naaien.

Er is plek voor iedereen op deze zolder
We hebben gekozen voor een bed in de kamer voor de logies maar met wat stevige sierkussens erop ook heel goed gebruikt kan worden als bank om TV op te kunnen kijken. Zo multifunctioneel is ook het bureautje want omdat hij groot van formaat is kunnen de kinderen hun huiswerk eraan maken en kan Veron haar naaimachine gewoon laten staan. En door uit de stellingkast een plank weg te laten heb je opeens een prachtige plek voor de TV. In combinatie met de DIY underlayment kastenwand is er voldoende opbergruimte gecreëerd en zorgt dit samen met het kurkbehang voor de stoere uitstraling die de familie zo graag wenste.

Shop the look en bekijk de klusadviezen


Maak jouw eigen multifunctionele zolder

Altijd verrassend!

De acties en aanbiedingen van Karwei zie je in de folder, op de site en natuurlijk in onze bouwmarkten. Bij de Karwei bouwmarkt is elke actie en aanbieding meer dan alleen voordelig: met korting koop je naast klusbenodigdheden ook leuke decoratieve artikelen. Voorzie je huis en tuin voordelig met korting

Recent bekeken