Een industriële inrichting met staal in huis

Woontrend: staal in huis

Houd jij van een industriële inrichting met stalen meubels en zwart als basis? In dit artikel geven we je inspiratie voor de woontrend: staal in huis. We laten zien hoe je staal in huis het beste kunt combineren en welke interieurbasics zeker terug moeten komen.

Zwart metaal als basis

Het industriële karakter van staal laat zich goed combineren met andere kleuren en materialen in huis. Zo wordt de inrichting stoer in combinatie met non-kleuren als zwart en wit en krijgt het interieur een warmere uitstraling door staal combineren met hout en planten.

Zwart staal is de basis in dit interieur, maar is gemakkelijk te combineren. Door her en der wat levend groen aan het strakke interieur toe te voegen krijgt het geheel meer sfeer en persoonlijkheid.

De stalen draadlamp maakt in deze lichte ruimte echt een statement, maar voelt niet te zwaar aan door het mooie open ontwerp. De stalen kast is naast de lamp en de accessoires een echte eyecatcher in deze ruimte. De kleur zwart lijkt voor een kast wat heftig maar door het kleinere formaat is deze kast verre van too much. Ben jij ook fan?

Bekijk meer tips voor een industriële inrichting

Wil je meer tips en inspiratie over interieurbasics? Bekijk dan de woontrends van Karwei met tips en tricks. Ook hebben we nog meer stijltips en ideeën voor een industriële inrichting.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!