Eettafel poten inspiratie

Eettafel poten inspiratie

Wil je met een kleine handeling een groot verschil maken in je woonkamer of ergens anders in huis? Bij Karwei kun je je eigen tafel samenstellen! Zo kun je eindelijk jouw ideale tafel maken. Geef met vier nieuwe poten een bestaande tafelblad een totaal nieuwe look. Of maak een werkplek op de zolder van een werkblad en stoere poten. Je hebt de keuze uit verschillende tafelpoten en tafelbladen, waarmee je je eigen tafel kunt creëren. Stel je eigen eettafel samen of schroef nieuwe poten onder een bestaande salontafel. Zin om je eigen stijl door te voeren in je huis? Bekijk alle mogelijkheden en ga los!

Stijlvol tafelblad

Geniet elke dag met ontzettende veel plezier aan je eigen samengestelde eettafel. Een unieke tafel die iedereen blijft verrassen, omdat hij zo mooi is. Het Tablo tafelblad van het merk WOOOD is 220 cm bij 90 cm en heeft een natuurlijke uitstraling door het eikenhouten blad. Zonder probleem kun je met 6 tot 8 personen aan deze trotse creatie zitten en er is plek zat voor tijdschriften, een vaas met bloemen en andere spullen die gewoon kunnen blijven liggen. Het blad is 2,4 cm en van onbehandelde eikenhout, dus houd wel de kringen en andere vlekken in de gaten houden op de tafel. Houd je niet van een tafelblad dat gaat leven door vlekken, beits dan eenvoudig het blad voor jaren tafelplezier.

Wil je het blad een robuustere uitstraling geven? Plaats dan een verdikkingsrand van 2,4 cm aan de onderzijde en maak de buitenrand van je tafelblad tot wel 4,8 cm dik.

De tafelpoten

In het assortiment van tafelpoten heeft Karwei onder andere de ruime serie van het merk Duraline, waar ook voor jou erg mooie paren tussen zitten. Van metaal tot hout en van korte tot lange poten, een groot aanbod. Voor deze tafelcreatie hebben we voor de tafelpoten Folded Leg Sola. Deze poten zijn stijlvol, slank en een keer iets anders dan de rechte poten onder de hoeken van het tafelblad. Is jouw tafel toe aan een metamorfose? Of wil je totaal nieuwe tafel? Kijk wat het beste bij jouw wensen past.

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.