DIY: Do It Yourself ideeën en tips

Hou je ook zo van klussen, en ben je op zoek naar een nieuw DIY project? Op deze pagina vind je allerlei toffe DIY's met overzichtelijke stappenplannen en leuke stylingtips. Ontdek wat je allemaal zelf kunt maken en hoe leuk je huis of tuin wordt met onze home made DIY's. Bij Karwei zit je altijd goed, want we hebben de nieuwste DIY's voor je. Wees creatief en geef een unieke twist aan een DIY. Jouw stijl!

Zelf lampen maken

Die ‘oude’ lamp een upgrade geven of wil je juist een hele nieuwe lamp maken? Bij Karwei vind je de leukste en meest inspirerende DIY ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Maak je eigen DIY lamp!
DIY: zelf lampen maken

Zelf woonaccessoires maken

Met accessoires kleed je jouw ruimte pas echt aan. Bij Karwei vind je diverse stappenplannen voor de leukste DIY’s voor in én rondom het huis. Ga zelf aan de slag en geef jouw huis een unieke uitstraling met zelfgemaakte woonaccessoires!

Zelf meubelen maken

Ga aan de slag met het maken van je eigen meubelen. Hoe leuk is dat! Maak je eigen pronkkast of misschien wil je liever aan de slag met een kleiner project. Hier vind je allemaal toffe DIY-ideeën om de leukste meubelen helemaal zelf te maken. Laat je inspireren en bekijk de stappenplannen om snel zelf aan de slag te gaan!
DIY: Meubel ideeën

Zelf kerstdecoratie maken

Ga voor de feestdagen zelf aan de slag en maak de kerstsfeer in je huis helemaal compleet. Bij Karwei vind je de leukste DIY’s, kerstinspiratie en ideeën voor een feestelijke aankleding van je eigen unieke kersthuis. Blijf op de hoogte van de laatste kersttrends en creëer een fijne sfeer rondom Kerstmis, binnen en buiten.
DIY Kerst: zelf leuke decoraties maken

Zelf kaarsenstandaards maken

Kaarsen geven net die extra gezelligheid in huis. Ben jij op zoek naar leuke inspiratie om je eigen kaarshouder of standaard te maken? Bij Karwei vind je verschillende DIY's en toffe stappenplannen om hier zelf mee aan de slag te gaan.
DIY kaarsenstandaards en kandelaars maken

Zelf plantenbakken maken

Of je nu een tuin, patio of een stadsbalkon hebt; een plantenbak maak je passend voor iedere buitenruimte. Bij Karwei vind je verschillende stappenplannen voor de leukste plantenbakken. Ga zelf aan de slag met deze toffe DIY’s!
DIY: zelf plantenbakken maken

Volg ons en mis niets!

DIY projecten van Karwei

Is je huis, tuin of een ruimte toe is aan een make-over? En vind jij het ook zo leuk om lekker zélf aan de slag te gaan? Vind hier alle inspiratie om je kamer of ruimte in te richten met de vele DIY-projecten van Karwei!

DIY staat voor do-it-yourself, vertaald naar doe-het-zelf, en dat moedigen wij iedereen aan! Ga alleen of samen met je partner of kinderen aan het werk en creëer zo je eigen woonaccessoires of meubels waar je nog jarenlang van geniet. Met een doe-het-zelf project maak je spulletjes om volledig naar eigen wens te maken. Denk aan de keuze voor jouw favoriete kleuren, materialen en grootte, en stel zo een inrichting samen met een persoonlijke touch. De DIY-projecten variëren van klusjes voor in de woonkamer tot in de badkamer en tuin. Wil je bijvoorbeeld een badplankje waarop je je spullen veilig kwijt kunt tijdens het badderen? Of een DIY bloempot gemaakt van touw voor op een kastje of buiten? Je kunt het zo gek niet bedenken en je vindt er bij Karwei een DIY-project voor! Oriënteer je op de Wooninspiratie van Karwei en vind de bouwplannen voor jouw volgende DIY-project.

Home made in je eigen huis of tuin

Zelf meubels en accessoires maken kan tijdrovend zijn, maar met onze instructies is iedere DIY-klus een fluitje van een cent. En zo hebben we voor iedere klusser iets tofs te maken. Denk aan een plantenbak voor in de tuin of een kruidenbakje voor in de keuken om verse kruiden te laten groeien. In een paar simpele stappen kun jij al aan de slag met je eigen kruiden; ideaal om van te plukken tijdens het koken! En wanneer je iets zoekt om je werkkamer op te leuken en al je ingenieuze ideeën te ordenen, maak dan zelf een metalen memobord waar je dit op kwijt kunt. Wat dacht je van meer subtiele DIY-projecten, zoals deur make-over als eyecatcher? Ook tof! Onze DIY home projecten zijn uiteenlopend, dus ontdek ze snel!

Laat je inspireren door alle DIY's van Karwei en ontdek jouw ultieme DIY-klus om je huis helemaal eigen te maken!