Karwei Trendkleur 2021: Sandstone beige

Karwei Trendkleur 2021

Deze tijd van het jaar is hét moment om je huis wat extra aandacht te geven, want de dagen worden korter en kouder, en we gaan steeds meer binnen zijn. Het is een feit dat als de sfeer in je huis goed is, jij je ook veel beter voelt. En dat kun jij – zeker in deze vreemde tijd – goed gebruiken. Met de trendkleur 2021 van Karwei creëer je de rust in huis die je zoekt.

Sandstone Beige

De kleur van het jaar 2021 is Sandstone beige. Aards en elegant in één. Deze subtiele ingetogen kleur creëert heerlijke rust in je huis en laat andere items shinen. Zó mooi! Sandstone beige komt in alle woonstijlen waanzinnig tot zijn recht, van industrieel tot klassiek en van minimalistisch tot retro. En deze kleur trend is in 2021 zeker weten een blijvertje!

Shop ‘Sandstone beige’ verf

Aards en elegant in één

Sandstone beige is goed toe te passen als subtiele basis in combinatie met aardse tinten, als warme tegenhanger in een huis vol groen en als ton-sur-ton maatje met de natureltinten. Wij zijn de grootste fan van Sandstone beige. Je komt deze kleur trend dan ook tegen in onze wooncollecties, zoals in gordijnen, kussens en lampen maar ook op vloerkleden, meubels en behangprints.

Le Noir & Blanc

De Kleur van het jaar 2021 is verkrijgbaar in de muurverf van Le Noir & Blanc. Le Noir & Blanc muurverf is een prachtige serie verven in mooie vergrijsde tinten. De extra matte muurverf geeft een gaaf poederig effect, net zoals krijtverf. Het blik Sandstone beige bevat 2,5 liter muurverf en dit is voldoende voor een oppervlakte van zo'n 20 vierkante meter wanneer je 1 laag aanbrengt op de wand.

Tip:

breng deze Le Noir & Blanc verf met een blokkwast aan op de muur voor een mooi veeg-effect.

Wil je liever eerst even testen? Kies dan eenvoudig voor de Le Noir & Blanc kleurtester Sandstone beige van 100 ml. Wedden dat je ook verliefd wordt op deze kleur muurtrend?

Verf trends

Laat je inspireren door de kleur Sandstone beige. En ontdek ook de andere kleuren uit het Karwei Trendpalet 2021, zoals de magische kleuren Cotton White, Summer Sand, Soft Orange, Rustic Clay en Dark Mud. Deze zijn te mengen bij de verfmengbalie in onze bouwmarkten.

Shop de Karwei Trendkleur van 2021

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!