Karwei Trendkleur 2022: Ginger Gold

Karwei Trendkleur 2022

De dagen gaan weer korter en kouder worden, en dat betekent dat we steeds meer binnen gaan zijn. Ook erg fijn! Hoogste tijd dus om je huis wat extra aandacht te geven. Het is een feit dat als de sfeer in je huis goed is, jij ook veel beter in je vel zit. Een goede vibe is goud waard. Ontdek de gouden trendkleur 2022 van Karwei en creëer de rust in huis die jij verdient.

Ginger Gold

De Trendkleur van het jaar 2022 is Ginger Gold. Een pure, pittige natureltint die jouw interieur laat stralen. De beige-gele trendkleur Ginger Gold is een warme kleur die dicht bij de natuur ligt, en die rust en warmte in je huis brengt. Combineer deze trendkleur met rustige wittinten en deze vurige naturel creëert een warme sfeer in elke ruimte thuis. Met diepere kleuren of dessins voel je direct de rust in je huis. Laat je inspireren door deze veelzijdige kleurtrend en haal de natuur naar binnen.

Shop ‘Ginger Gold’ verf

Trendkleur Ginger Gold

Met de natuur als grootste inspiratiebron is deze trendkleur 2022 en het bijpassende trendpalet met veel zorg samengesteld. De natuur brengt je rust en dat geeft je een prettig gevoel, het buitenleven doet je gewoon goed. Door natuurlijke tinten in je interieur toe te passen haal je deze rust en warmte van de natuur in je huis. Zo wordt het een veilige en comfortabele plek, waar je geconcentreerd kunt werken en je graag wilt zijn. Omring je binnen met de natuur en ervaar hoe fijn het is.

Karwei Trendpalet 2022

De Ginger Gold en het aanvullende trendpalet zijn een gouden match bij elkaar. Naast de natuurlijke kleuren in het palet is de wittint Birch Grey een ware witte beauty. Het stralende Ginger Gold combineert perfect met wittinten, die rust in de ruimte brengen en symbool staan voor een nieuw begin. En dat is fijn! De combinatie van wit en Ginger Gold zorgen voor een warme vibe en verdieping in ieder interieur. Het groene Forest Pine Green en de aardetinten Mushroom Beige en Brandy Brown brengen je even terug naar een levendig bos. De donkerste kleur uit het palet, Industrial Black, is een echte statementkleur. Omdat Ginger Gold zo goed aansluit met veel verschillende kleuren is het voor ons dé trendkleur van 2022. Bekijk het hele trendpalet en laat je verleiden door de nature kleuren.

Le Noir & Blanc

De Karwei kleur van het jaar 2022 is onderdeel van Le Noir & Blanc, een zeer bijzondere serie verven in fraaie vergrijsde tinten. De verflijn van Le Noir & Blanc staat bekend om haar extra matte verven met een poederig effect, net zoals krijtverf. Door deze zachtheid, de poederzachte touch, geeft iedere kleur uit de verflijn een rijke maar ingetogen uitstraling aan de ruimte.

Wil je liever eerst even testen? Kies dan eenvoudig voor de Ginger Gold tester van 100 ml.
Wedden dat ook jij verliefd wordt op deze gouden muurkleurtrend?

Sandstone Beige

In 2021 is Sandstone beige de trendkleur van Karwei. Een hele elegante en aardse kleur in één. Ook deze subtiele ingetogen kleur vind je terug in de verfcollectie van Le Noir & Blanc. Sandstone beige past in alle woonstijlen: van industrieel tot klassiek en van minimalistisch tot retro. De kleurtrend van dit jaar blijft zeker nog een tijdje een grote favoriet. Geef je wanden de kleuren die ze verdienen en laat ze shinen!

Shop de Karwei Trendkleur van 2022

Le Noir & Blanc muurverf extra mat ginger gold 2,5 liter 30 procent korting red 30 procent korting red
156 klantreviews
KARWEI Trendkleur 2022: Ginger Gold Puur en pittig. Ginger Gold laat elk interieur fonkelen. In combinatie met rustige wittinten zorgt deze vurige naturel voor warmte en met die... KARWEI Trendkleur 2022: Ginger Gold Puur en pittig. Ginger Gold laat elk interieur fonkelen. In c...
29.
39
41.99
Aanbieding t/m 21-08-2022
Bekijk alles in muurverf
KARWEI blokkwast muurverf 4x14 cm
17 klantreviews
De KARWEI blokkwast 4x14 cm muurverf is een kwast voor universeel gebruik. Kwaliteit voor een lage prijs. De perfecte keus voor de doorsnee grove en grotere verf-of beitsklus. De KARWEI blokkwast 4x14 cm muurverf is een kwast voor universeel gebruik. Kwaliteit voor een lag...
7.
19
Bekijk alles in kwast
KARWEI afplaktape 25mx19mm
8 klantreviews
De KARWEI afplaktape 25mx19mm is een smalle afplaktape van het KARWEI eigen merk. Afplaktape voorkomt dat er (grond)verf komt op plaatsen waar je het niet wilt hebben. Afplaktap... De KARWEI afplaktape 25mx19mm is een smalle afplaktape van het KARWEI eigen merk. Afplaktape voor...
1.
39
Bekijk alles in afplaktape

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!