Herroepingsrecht

Je kunt gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de koop afziet. Het invullen van het modelformulier is niet noodzakelijk, het retourneren van je artikel(en) is voldoende om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Na ontvangst van de bestelling heb je 30 dagen bedenktijd. Je hebt dus 30 dagen om te herroepen. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Wij restitueren alle betalingen die wij van jou hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag dat we je besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Wij gebruiken dezelfde betalingsmethode die je hebt gebruikt om je bestelling te betalen, tenzij je uitdrukkelijk anders aangeeft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat jij het bewijs hebt geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd, afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Recent bekeken