Tips voor alle thuisblijvers

Tips voor alle thuisblijvers

Door het coronavirus zit je noodgedwongen meer thuis dan ooit. Dit is het moment om jouw huis en tuin aan te pakken en die ene klus op te pakken die al veel te lang blijft liggen. Bij Karwei helpen we graag iedereen om van zijn huis een echt thuis te maken in deze periode. We delen wat tips om jouw plek weer helemaal op te frissen met kleine en grote veranderingen.

Tip 1: Ga zelf aan de slag in de tuin

Voor als de zon schijnt: blijf in beweging met deze DIY’s voor je tuin!

Tip 2: Doe inspiratie op voor je tuin

Toch wat fris en nat nu buiten? Plof neer op de bank en doe alvast inspiratie op om van jouw tuin een verlengstuk van je woonkamer te maken met de volgende blogs.

Tip 3: Voor je thuiskantoor

Het thuiskantoor is toch vaak een vergeten plek die in deze periode best wat gezelliger kan worden gemaakt. De volgende items maken van jouw thuiskantoor een sfeervolle plek.

Tip: Lees onze maatregelen of de FAQ rondom het coronavirus voor je naar een van onze bouwmarkten komt of voor je online besteld.

Tip 4: De klus die blijft liggen

Geen mogelijkheid tot thuiswerken, maar wel noodgedwongen thuis? Er staan meerdere klusdossiers voor je klaar op onze website. Welke klus moet jij nodig eens gaan afmaken?

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!