De nieuwste kleur trends van dit moment

De nieuwste kleur trends van dit moment

Ben je toe aan een nieuw kleurtje in je huis, maar weet je nog niet welke? Het is altijd lastig om de perfecte kleur te kiezen, maar de trendkleur van dit moment maakt die keuze wel heel makkelijk. Roze!

Roze geeft rust. Met deze kleur op de muren maak je de ruimte zacht en licht en geef je je interieur een moderne en trendy look!
De tijd dat deze kleur alleen voor meisjes was hebben wij al ver achter ons gelaten. Gender blur speelde al een tijdje in de modewereld, maar heeft ondertussen ook de interieur trend bereikt. Gender blur betekent dat de grens tussen man en vrouw aan het vervagen is in de samenleving. Roze in jouw interieur kun je dan ook beschouwen als een statement!

Kleurenpalet

Deze trend werkt vooral goed wanneer je verschillende tinten combineert. Ton sur ton op de muren dus. De verschillende tinten welke je goed kunt combineren zijn oud-, zacht-, poeder roze, beige en koraal als felle tegenhanger.
Wil je niet teveel roze in jouw interieur, kies er dan voor om één muur in deze kleur te schilderen. Deze muur combineert dan prachtig met andere lichte kleuren zoals wit, beige of lichtgroen.

Combineren in huis

Zoals ik al zei geeft roze veel rust in huis en zorg je voor een licht interieur. De mooiste materialen om deze kleur mee te combineren zijn beton, hout, linnen, strakke en luchtige meubels, maar ook planten. Roze past sowieso goed in de ‘organische’ trend. Hierin voeren aardetinten de boventoon. Heb jij thuis een urban jungle? Probeer eens een muur roze te schilderen en zie hoe mooi deze twee stijlen met elkaar combineren.

Roze is dus niet alleen meer geschikt voor de meisjes slaapkamer. Geef je slaapkamer een luxe uitstraling met verschillende tinten of geef je woonkamer een moderne en trendy look.
Heb je de man des huize nog niet kunnen overtuigen van deze toffe trend? Schuif hem dan vooral dit artikel eens onder de neus. Haal de rollers en kwasten maar vast in huis!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Lara Welting

Ik ben Lara, 29 jaar en gek op interieur, klussen en schrijven. Op welke plek kun je dit beter samenbrengen dan KARWEI? Ik neem jullie hier mee in de wereld van klussen met tips en adviezen om het beste resultaat te krijgen!