Zo pas je de betonlook toe in huis

Een nieuw jaar vol met nieuwe inspiratie en trends, ik heb er zin in! We starten het jaar met beton, want beton blijft ook in 2017 een hot item. Van lampen, krukjes, accessoires tot de muur: ze mogen allemaal bedekt worden met een laagje beton.

Stoer effect met een laagje beton

Zelf droom ik, misschien net als jij, al jaren van een monumentaal pand met verweerde betonnen muren, lekker industrieel. Maar nu ook deze jaarwisseling de vrachtwagen met postcodekanjer onze straat voorbij reed is het makkelijker het huidige (nieuwbouw)pand aan te passen naar deze look

Geef je eigen muren ook een stoere betonlook door aan de slag te gaan met beton-kalkverf. Je kan kiezen voor een egale betonlook of juist spelen met het effect op de muur door de verf in halve cirkels aan te brengen waardoor er ‘vegen’ ontstaan. Dit geeft de muur een meer verweerde look.

Ben je niet zo’n fan van verven maar wel op zoek naar dat stoere effect op de muur? Kijk dan eens opde behang afdeling. Ik ben zelf helemaal fan van dit fotobehang. De structuur geeft de muur echt het effect van een afgebladerde muur uit een industrieel gebouw, ik hou ervan! Naast deze structuur zijn er ook nog andere motieven zoals een bakstenen muur die ook erg gaaf is.

De keuze tussen de betonlook verf en het gave fotobehang vind ik lastig. Ik ga voor een combi van beide werelden! Ben jij er al uit? Of ben je er zelf al mee aan de slag gegaan? Deel dit dan onder #KARWEI.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.