Betonlook op muur met verf of behang

Zo pas je de betonlook toe in huis

Creëer een industrieel interieur met een betonlook! Van lampen, krukjes, accessoires tot de muren: je kunt het allemaal een betonlook geven. In dit artikel lees je hoe je met betonverf en behang deze stoere en industriële look in huis haalt.

Maak een betonlook muur met verf of behang

Van monumentale panden tot aan nieuwbouwhuizen; je kunt elke plek eenvoudig een stoere uitstraling geven. Geef de muren een stoere betonlook door aan de slag te gaan met beton-kalkverf. Je kunt kiezen voor een egale betonlook of juist spelen met het effect op de muur door de verf in halve cirkels aan te brengen waardoor er ‘vegen’ ontstaan. Dit geeft de muur een meer verweerde look.

Betonlook met fotobehang

Ben je niet echt fan van verven maar wel op zoek naar dat stoere effect op de muur? Kijk dan eens op de behangafdeling. De structuur op dit fotobehang geeft de muur het effect van een afgebladerde muur uit een industrieel gebouw! Naast deze structuur zijn er ook nog andere motieven, zoals een bakstenen muur.

Vind je het moeilijk om te bepalen voor welke optie je gaat? Je hoeft natuurlijk niet te kiezen tussen verf of behang. Je kunt beide opties ook zeker met elkaar combineren!

Iets leuks gezien?

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!