Trendkleur Karwei 2023 Nordic Green

Karwei Trendkleur 2023

Voor 2023 hebben we weer een prachtige trendkleur gekozen die jou en je interieur de goede vibes geeft die je verdient. Ontdek de trendkleur van 2023: Nordic Green. Deze frisse groengrijs tint is een prachtige natuurtint, en doet je denken aan de zee en het bos. De kleur van het jaar zie je veel in Scandinavië, waar de grijsgroen tint terugkomt in zowel de natuur als in de houten huizen. Droom weg bij deze mooie trendkleur en voel de koele bries van de zee en zie de grijsgroene beplanting langs de kust.

Shop de Karwei trendkleur 2023

Le Noir & Blanc muurverf extra mat nordic green 2,5 liter
Uitstekend beoordeeld
38 klantreviews
De Trendkleur van het jaar 2023 is Nordic Green. Een frisse groengrijze tint, een combinatie van het bos en de zee. Je ziet deze kleur vaak terug in Scandinavië: in de houten hu... De Trendkleur van het jaar 2023 is Nordic Green. Een frisse groengrijze tint, een combinatie van ...
32.
19
45.99
Met Club Karwei
30% korting
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
Bekijk alles in muurverf
KARWEI verfbak voor rollers tot 18 cm
Uitstekend beoordeeld
53 klantreviews
De KARWEI verfbak middel 32 x 24 cm is een ideale verfbak om te gebruiken in combinatie met muur- en plafondverfrollers tot 18 centimeter. Deze verfbak is aan de onderzijde extr... De KARWEI verfbak middel 32 x 24 cm is een ideale verfbak om te gebruiken in combinatie met muur-...
2.
99
Bekijk alles in verfbak

Nordic Green

De trendkleur Nordic Green ademt rust uit en het geeft body aan de ruimte zonder opdringerig te zijn. Er zijn veel kleuren die goed matchen met Nordic Green, waardoor je vele kanten op kunt. De groengrijs tint past mooi bij warme en koele tinten én de trendkleur zorgt voor balans in je huis. Combineer Nordic Green met wit tinten. Of voeg Karwei meubelen in warm groen velvet of teddy stoffen toe aan bij deze kleur. Samen met naturellen en andere groentinten zie je dat de kleur erg sfeervol en juist warm is, dat maakt Nordic Green de ideale interieur kleur voor 2023.

Shop 'Nordic Green' verf

Trendkleur in muurverf, lak en beits

We houden van de natuur, we zijn graag buiten en de frisse lucht doet ons goed. Daarom is het ook niet verrassend dat we onze inspiratie voor de trendkleur 2023 uit de natuur hebben gehaald. De trendkleur is verkrijgbaar in muurverf, lak en buitenbeits. Dus omring je binnen en buiten met deze stijlvolle tint, die een extra matte finish heeft. Lak de raamkozijnen, verf de woonkamerwand of schilder je buitenkeuken in de kleur van 2023.

Trendpalet 2023

Naast de toffe trendkleur Nordic Green stralen ook de andere kleuren in het nieuwe trendpalet 2023.
De pure tinten zijn eindeloos te combineren met materialen als naturel hout, linnen en wol in natuurlijke tinten. Haal buiten naar binnen! De kleuren French Green en Dijon Brown zijn iets zwaardere tinten die als accentkleur ideaal zijn. Als je het kleurgebruik in huis rustig houdt is het leuk om juist te spelen met accessoires, meubels of lampen met meer complexere vormen. Ontdek de nieuwe interieur kleuren van 2023 allemaal in het trendpalet en laat je verleiden door deze natuurkleuren of ontdek de overige verftrends van dit jaar.

Verflijn Le Noir & Blanc

De collectie van Le Noir & Blanc, waar de Karwei kleur van het jaar 2023 onderdeel van is, bestaat uit verven in fraaie vergrijsde tinten. De verflijn van Le Noir & Blanc is beroemd om haar extra matte verven met een poederig effect, net zoals krijtverf. Door deze zachtheid, de poederzachte touch, geeft iedere kleur uit deze verflijn een rijke maar ingetogen uitstraling aan de ruimte. Bekijk het hele assortiment van Le Noir & Blanc en vind jouw favoriete kleur(en) voor balans en rust in huis.

Karwei Kleurservice & Kleurgarantie

Bij twijfel altijd eerst even testen! Karwei heeft de Kleurservice, waar je een kleurtester in elke gewenste kleur kunt laten mengen bij de mengbalie in de bouwmarkt. Deze tester is in de vorm van een vachtrollertje, waardoor je de verf direct kunt aanbrengen op de wand. Benieuwd waar je nog meer rekening mee moet houden voor je begint met verven? Lees dan ons klusadvies artikel zodat jij goed voorbereid kunt beginnen met schilderen.

Heb jij de muur in een kleur geschilderd waar je toch niet blij mee bent? Geen probleem, want Karwei heeft een kleurgarantie waar je het aankoopbedrag van je nieuwe kleur kunt terugkrijgen. Ideaal!

Sandstone Beige en Ginger Gold

In het najaar van 2020 heeft Karwei haar eerste trendkleur - Sandstone Beige - uitgebracht, een subtiele ingetogen kleur die rust geeft en andere items laat shinen. Aards en elegant in één. In 2022 was de trendkleur Ginger Gold de trotse opvolger. Beide trendkleuren zijn ook nog steeds onze favoriete kleuren en ze blijven exclusief verkrijgbaar bij Karwei.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!