Luister nu de podcast over interieur vol woon- en klustips

Luister nu de podcast over interieur vol woon- en klustips

Wooninspiratie voor je oren! Luister naar onze nieuwe podcast van Karwei & TipvanJet over wonen en alle interieur- en klustips die daarbij komen kijken. Jet van Nieuwkerk vraagt onze gasten alles over hun woongeluk en hoe zij daaraan werken. Woongeluk is namelijk voor iedereen anders en verandert in elke fase van je leven, maar uiteindelijk streven we allemaal naar hetzelfde: een plek waar je je thuis voelt.

Jet tipt Woongeluk, powered by Karwei

In deze 6-delige podcast nodigt Jet iedere week een andere gast uit bij haar thuis aan de keukentafel. Ze hebben het over samenwonen, verbouwen, klussen, wonen met kinderen, verhuizen naar een nieuwe plek en bespreken vragen als: “Hoe vind je rust in huis?” en “Wat betekent woongeluk voor jou?”. Ze onderzoeken samen hoe je het ultieme geluk kan creëren in misschien wel de belangrijkste plek van je leven; je huis.

Podcast 1 | Sanny zoekt geluk over ‘Feng Shui’ en vision boards voor je huis

In de eerste podcast praat Jet met Sanny Verhoeven van @Sannyzoektgeluk. Ze komen vrijwel meteen tot de ontdekking het huis van Jet verre van Feng Shui is, terwijl Jet juist op zoek is naar meer rust. Hoe visualiseer je zo’n woondroom? Daar heeft Sanny iets handigs voor, namelijk een vision board. Zelf aan de slag? Volg deze stappen: Vision board voor je huis maken - Podcast Sanny zoekt geluk.

Beluister Podcast #1 Is mijn huis wel Feng Shui? - Met Sanny Verhoeven

Podcast 2 | Jamie Li over een stijlvol én kindvriendelijk interieur

In deze podcast praat Jet met schrijver & YouTuber Jamie Li, over hoe je kleine ruimtes optimaal benut. Ze woont op 60m2 met twee kinderen, maar weet deze ruimte aardig slim in te delen. Hoe zorgt Jamie voor een kindvriendelijk interieur? Daar had ze wel wat handige tips voor. Lees hier 6 tips voor een stijlvol én kindvriendelijk interieur.

Beluister Podcast #2 De grootste lol op 60m2 - Met Jamie Li

Podcast 3 | Elisah Jacobs over het creëren van een tijdloos interieur

In aflevering 3 praat Jet over het woongeluk van Interiorjunkie Elisah Jacobs. Elisah is enorm inspirerend, geeft supertips over hoe je er bijvoorbeeld voor zorgt dat je interieur een beetje tijdloos blijft. Ze verandert regelmatig haar wandkleur en behangetjes, maar om dit te kunnen doen moet de basis wel goed zijn. Na het luisteren van deze podcast krijg je spontaan zin om aan de slag te gaan. Lees hier de tips van Elisah: 'Een tijdloos interieur creëer je zo - Podcast Woongeluk 3'.

Beluister Podcast #3 Verkering met een interiorjunkie - Met Elisah Jacobs

Podcast 4 | Elise Boers over interieurtips voor een vakantiegevoel in huis

In de vierde podcast krijgt Jet enorm veel nuttige tips van Elise Boers, ook wel bekend van het YouTubekanaal Tiger Elise en Blonde Tigers. Elise is hoogzwanger van een tweeling en woont samen met haar vriend Wout, die enorm goed klussen. Daar is Jet best wel een beetje jarloers op. Woongeluk betekend voor Elise een huis hebben waar je volledig tot rust kan komen. Maar hoe doet Elise dat dan? Lees hier: Interieurtips voor een vakantiegevoel in huis - Podcast Woongeluk 4.

Beluister Podcast #4 Het huis op de kop, er komt een tweeling aan! - Met Elise Boers

Podcast 5 | Marije van der Made over duurzamer wonen

In de podcast Woongeluk praten Marije van der Made, bekend van het YouTubekanaal; Ditgebeurterals en Jet van TipvanJet uitgebreid over dit onderwerp, omdat Marije hier heel veel waarde aan hecht.

Beluister Podcast #5 Duurzamer wonen - Met Marije

Podcast 6 | Saar Koningsberger over het pimpen van je dakterras of balkon

In alweer de laatste aflevering van deze podcastserie woongeluk praat Jet van Nieuwkerk met actrice en presentatrice Saar Koningsberger over haar ultieme woongeluk. Saar is vaak buiten te vinden op haar dakterras in Amsterdam. Hier heeft ze een ware ‘daktuin’ van gemaakt, zoals zij dat zelf noemt. Saar haalt haar inspiratie uit reizen en laat hierdoor allerlei etnische invloeden terugkomen in haar interieur.

Beluister Podcast #6 Op reis je huis inrichten - Met Saar

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!