De trend klein wonen; hoe richt je het sfeervol in?

De trend klein wonen; hoe richt je het sfeervol in?

Minder spullen, eenvoudig in elkaar te zetten, duurzame materialen en toch comfortabel en mooi. Klein wonen is helemaal van nu. Het wonen in een Tiny House is, ná Amerika, ook in Nederland in opkomst.

Tiny Houses zijn piepkleine volwaardige woningen van niet meer dan 50 vierkante meter. Eenvoudig in elkaar te zetten, snel te verplaatsen, met ruimtelijke en innovatieve technologieën én slim ingericht. De creatievelingen onder ons ontwerpen én bouwen zelf hun ideale zelfvoorzienend huisje. Dat klinkt ontzettend veelbelovend. En dat is het ook. Alleen hoe richt je het interieur op een minimaal aantal vierkante meters sfeervol en mooi in?

Ons eigen Tiny House

Dat laat KARWEI zien in haar eigen Tiny House. De komende weken kan je het kleinste én gezelligste huisje van Nederland bewonderen bij jou in de buurt. KARWEI heeft een klein huisje van 15 vierkante meter sfeervol, mooi én met de juiste combinaties ingericht. Bereikbaar en betaalbaar voor iedereen.

In het huisje komt de woonstijl Cosy Cabin tot leven. Warme kleuren als oranje, bruin en rood, comfortabele meubelen en materialen van hout, beton en textiel vormen de basis van deze stijl. Gastvrijheid en een huiselijke sfeer staan hoog in het vaandel. Stoer en tegelijkertijd verfijnd. Lange leve de gezelligheid en de gastvrijheid. Kom je langs?

Het Tiny house bezoeken?

Bewonder de komende weken het kleinste én gezelligste huisje van Nederland bij jou in de buurt. Ontdek ons* Tiny House* op de stadspleinen van Amersfoort, Den Bosch, Zwolle, Groningen of Breda.

Waar kun je ons precies vinden?

Zaterdag 11 november: Amersfoort
Lieve Vrouwekerkhof
Donderdag 16 november: Den Bosch
Grote Markt
Zaterdag 25 november: Zwolle
Grote Kerkplein
Zaterdag 2 december: Groningen
Vis- en Warenmarkt
Zaterdag 16 december: Breda
kruising Grote Markt en Kerkplein
Zien we je daar? Gezellig als je langs komt!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.