Zelf een kapstok maken van hout

Creëer met knoppen een kapstok aan de muur

Zelf een kapstok maken is heel simpel met deze knoppen van hout. Heb je een saaie wand in huis of wil je een keer een andere kapstok dan de standaard modellen? In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig een originele kapstok maakt. Deze is niet alleen heel praktisch, maar dient ook als wanddecoratie!

Een kapstok maken met houten knoppen

Met deze houten kapstok knoppen maak je heel eenvoudig zelf een kapstok aan de muur. Het is net een kunstwerk! Je bepaalt zelf waar en hoeveel knoppen je bevestigt. En nog belangrijker: je bepaalt ook zelf welke items je aan de muur hangt.

Bepaal de kleuren van de kapstok

De houten knoppen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten (50mm en 100mm) en in diverse kleuren. Voor deze wand zijn de naturel en zwartkleurige knoppen gebruikt. De knoppen kunnen gebruikt worden als kapstok, maar zijn ook leuk als eyecatcher op de muur van de slaapkamer. Geef de wanddecoratie een speelse look door verschillende kleuren knoppen te combineren of misschien durf je verschillende ophanghaken te combineren!

Mix voorwerpen voor een speelse twist

Geef de kapstok én de wand een speelse twist door naast jassen en tassen ook andere items op te hangen. Bijvoorbeeld een leuke draadlamp, die niet alleen functioneel maar ook heel decoratief is. Nog niet klaar met klussen? Je kunt natuurlijk ook zelf een lamp maken.

Maak het af met accessoires

Maak het geheel af en plaats onder de kapstok nog leuke accessoires! Plaats er bijvoorbeeld een kleurrijk bankje onder. Ook tuinbankjes kunnen binnen erg leuk staan en maken jouw kapstok en wanddecoratie helemaal af.

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!