Gordijnrails en gordijnroedes kopen bij Karwei

Je hebt je oog laten vallen op prachtige gordijnen die perfect in je huis passen. Natuurlijk heb je wel een degelijk ophangsysteem voor je gordijnen nodig. Bij Karwei hebben we een ruim assortiment aan gordijnrails en gordijnroedes . Wat is nu het verschil tussen deze twee en wat voor invloed heeft het op je gordijnen? Als je bijvoorbeeld voor gordijnrails kiest in combinatie met gordijnhaken en je gordijnen zijn dicht, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails. Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. Gordijnroedes zie je zowel wanneer je gordijnen dicht als open zijn. Je kunt kiezen voor opvallende gordijnroedes die een hele leuke toevoeging kunnen zijn op jouw raamdecoratie zoals onze gordijnroedes met industriële look.

Soorten gordijnroedes

Gebruik jij jouw gordijnen intensief, kies dan voor een goed ophangsysteem dat bijdraagt aan de levensduur van de gordijnen en dat ervoor zorgt dat de gordijnen mooi in de plooi vallen. Karwei biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling. Heb jij liever een landelijke uitstraling, kies dan voor een houten gordijnroede met een ronde eindknop.

Gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt

Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat. Bij Karwei kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een erker of een uitbouw die rond aflopen, dan kunnen wij voor jou gordijnrails maken, voorzien van één of meerdere bochten. Gordijnroedes kunnen we zodanig op maat maken dat ze perfect voor jouw raam gemonteerd kunnen worden. Weet jij al precies wat je wilt en nodig hebt, gebruik dan onze gordijnrailsconfigurator of gordijnroedeconfigurator. Zo schaf je eenvoudig een passend ophangsysteem voor jouw gordijnen aan. Wil je liever eerst advies inwinnen? Dat kan! Kom langs bij een bouwmarkt van Karwei bij jou in de buurt.

Recent bekeken