close

Gordijnrails & accessoires

Gordijnrails, -roedes & accessoires

Gordijnen kunnen niet zonder gordijnrails of gordijnroedes en accessoires. Je hebt ze namelijk nodig om je gordijnen op te hangen.

Gordijnrails en –roedes

Gordijnrails en gordijnroedes zijn eigenlijk de basis voor het goed ophangen van je gordijnen. Voor een gordijn met haken maak je gebruik van een gordijnrails, voor een gordijn met ringen of lussen kun je het beste gebruik maken van een gordijnroede. Een gordijnrails wordt strak tegen het plafond geplaatst en is niet groot qua formaat. Hierdoor is een rails redelijk onopvallend. En als je het gordijn dicht hebt, dan valt het gordijn volledig over de rails, en zie je er dus niets van. Een gordijnroede rust op haken die tegen de muur bevestigd worden. Deze valt iets meer op, maar er zijn vele soorten roedes, waardoor er altijd wel een roede is in jouw stijl. Ga je een gordijn ophangen, kies dan een rails of roede die zeker 20 centimeter breder is dan je raam, dan vallen je gordijnen mooi langs het raam.

Gordijnhaken en -ringen

Naast een rails of roede heb je natuurlijk ook gordijnhaken of gordijnringen nodig om je gordijnen op te kunnen hangen. Bij KARWEI vind je verschillende haken en ringen waarmee je je gordijnen niet alleen gemakkelijk, maar ook op een stijlvolle wijze kunt ophangen.

Gordijnaccessoires

Met de gordijnaccessoires van KARWEI kun je het ophangen en het gebruik van je gordijnen vergemakkelijken en kun je het eindresultaat nog fraaier maken.