1 resultaten
Maatwerk gordijnroedes
Volledig maatwerk
Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewenste afmeting, afwerking en kleur. Breedte mogelijk tot 400 cm. Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewe...

Gordijnroedes op maat kopen bij Karwei

Gordijnroedes in een standaard afmeting zijn niet voor ieder raam de juiste keuze. Soms heb je een afwijkend formaat, soms wil je net even iets anders. Dan bieden een gordijnroede op maat van Karwei de oplossing.

Gordijnroede op maat in verschillende kleuren

Wanneer je het perfecte gordijn hebt gekozen, wil je natuurlijk ook dat het systeem waarmee je het ophangt past bij de look en feel. Wil je dat de gordijnroede opvalt of juist een minimalistisch karakter heeft? Ontdek de mogelijkheden bij Karwei. Van een moderne kleur als zilver tot een rustieke brons kleur. Kies een afstekende antraciet kleur zodat hij afsteekt tegen bijvoorbeeld witte gordijnen. Ga je voor een meer natuurlijke look? Kies dan een roede in een rustige kleur zoals taupe.

Voordelen van een gordijnroede op maat

Bij Karwei kun je jouw gordijnroede op meerdere manieren personaliseren. Van de diameter van de roede, tot de eindkap waarmee jij de roede wilt afmaken. Ga je voor een moderne look, of juist een decoratief accent? Vul de maat van jouw raam in en kies de wand of plafondsteun waarmee jij de rails wilt bevestigen. Liever niet zelf ophangen? Ook dan kunnen we jou ontzorgen met onze montageservice.

Advies aan huis

Niet zeker welke roede je nodig hebt? Wil je graag dat iemand voor jou de roede perfect inmeet? Of wil je naast een roede ook nog andere raamdecoratie zoals gordijnen of jaloezieën op maat bestellen? Dan kun je gemakkelijk een afspraak maken op deze pagina met een van onze raamdecoratie specialisten. Zij bieden gratis advies aan huis én meten ook voor jou de raamdecoratie in.

Recent bekeken