Waan je thuis in het Rijksmuseum met deze kleuren

Waan je thuis in het Rijksmuseum met deze kleuren

Ben je ook zo gek op het Rijkmuseum en de donkere kleuren die je daar vindt? Ontdek de kleuren van Sikkens en haal het Rijksmuseum in je eigen huis. Ga voor grijs, groen, rood, terra, oker of bruin op de muur en combineer de rijk(s)e kleuren met de ruime meubelcollectie van Karwei in je huis. En maak het geheel af met onze stijlvolle accessoires.

Rijk(s)e kleuren

De Sikkens Rijks verf is van hoge kwaliteit en dat zie je direct. Door het vernieuwde kleurenpallet, met verschillende tinten van licht tot donker, is er voor iedereen een Rijks kleur om aan je interieur toe te voegen. De kleuren geven je interieur geborgenheid. Bij de renovatie van het Rijks in 2013 is deze verfcollectie ontwikkeld en gebaseerd op de originele kleuren van het museum uit 1880. Wil je weten welke kleurfamilie in jouw interieur past? Laat je inspireren door de kleuren en haal een brochure op in jouw bouwmarkt! De Sikkens Rijks kleuren zijn zowel als muurverf als lak verkrijgbaar bij de verfmengmachine in alle KARWEI bouwmarkten of online.

Rood met fluweel en glas

De warme rood kleur komt in ieder huis volledig tot zijn recht. Warm, charmant en zacht. En daar horen zachte stoffen bij. Karwei heeft veel meubels die gemaakt zijn van zachte stoffen, zoals de fluweel roze fauteuil Eef. Bekijk alle fluwelen fauteuils. Deze stoel combineer je heel goed met glazen bijzettafels, zoals de bruin glazen bijzettafel Kristin die door het gebruikte materiaal en het ontwerp een prachtig geheel vormt in je woonkamer of slaapkamer. Maak het geheel af met de woonaccessoires van Karwei!

Groen met zwart meubels

De groene rijke kleur geeft elke ruimte in je huis een klassieke uitstraling, en is perfect te combineren met zwarte meubels, zoals een zwarte eetkamerstoelen en een zwarte eettafel. Blijf bij ronde vormen als je kiest voor een ronde eettafel en hang dan ook een ronde hanglamp boven de tafel, bijvoorbeeld een glazen hanglamp. Accessoires zijn de finishing touch, dat is een feit. Maak het niet te druk en zet gelijke vormen of gelijke kleuren bij elkaar voor een mooi geheel. Vind je de ronde glazen vaas van rookglas ook niet fantastisch? Bekijk alle vazen van Karwei.

Bruin met ingetogen kleuren

Wanneer je kiest voor een bruine kleur op de wand kun je deze kleur heel goed combineren met ingetogen kleuren zoals beige, zacht roze en gebroken wit. We hebben een groot assortiment keramieken vazen. Maar ook een elegant fluwelen bankje, zoals de lichtgrijze Myrthe, past heel goed bij deze bruine Rijksmuseumkleur. Naast dat zo’n zacht bankje fantastisch staat in je hal of woonkamer en zit deze ook heerlijk. Combineer de rijk(s)e kleuren met ingetogen items, en maak van je huis jouw warme thuis!

Combineer met velours gordijnen

Fluwelen gordijnen zijn nog steeds terug te vinden in onze woonstijlen. Deze velours gordijnen hebben diepe en warme kleuren met een mooie en natuurlijke glans. En passen perfect bij de Rijks kleuren! Zoals het prachtige nieuwe dessin Flower 1581 zwart wat is geïnspireerd op beroemde stillevens uit het Rijksmuseum. Als je de gordijnen sluit komt er een kunstwerk tot leven in je huis. Waan je thuis in het Rijks!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!