Een blij kind met deze 5 kinderkamer behang tips!

Een kind heeft een vrolijke en inspiratievolle kinderkamer nodig om met een lach in slaap te vallen en weer wakker te worden. Met deze kinderkamer behang tips zorg je voor een fleurige en creatieve omgeving, en creëer je ook nog eens een hippe kinderkamer die nog jaren mee kan! Wat is nou leuker om samen met je partner te werken aan de ideale baby- of kinderkamer waar je kinderen zonder zorgen groot in worden? Kies jij voor een behangetje onder het sterrenstelsel of een moderne Scandinavische print? Laat je inspireren door deze 5 speciale kinderkamer behang tips!

De ruimte in!

We zouden allemaal wel eens een tochtje door de ruimte willen maken, en dat kan nu met het vtwonen fotobehang dessin ‘Space’! Omringd door enkel sterren en ruimteschepen val je volledig tot rust in slaap. Je kind voelt zich al snel een ware astronaut in een kamer waar fantasieën de vrije loop kunnen gaan. Op dit fotobehang voor in de kinderkamer zie je het volledige sterrenstelsel en leert je kind al wat meer over verschillende sterren. Er is geen telescoop nodig in deze kinderkamer. De Kleine Beer, Grote Beer en andere sterrenbeelden zijn op dit fotobehang gewoon te vinden.

Een feestelijke kinderkamer

In deze kinderkamer wordt slapen één groot feest! Met confetti als behang voor de kinderkamer voelt je kind zich elke dag jarig. In deze feestelijke omgeving kan het niet anders dat kinderen met een lach in slaap vallen en met dezelfde lach op hun gezicht weer wakker worden, toch? Wil je de hele kamer behangen met de confettiprint of kies je ervoor één muurtje feestelijk op te knappen? Bekijk wat in de kinderkamer past en maak er een feestje van!

De stippenkamer

Ben je op zoek naar een wat rustiger behang voor de kinderkamer? Het vliesbehang met zwarte stippen geeft een rustiek gevoel. Wanneer jouw huis een Scandinavische look heeft en je dat door het hele huis wilt doorzetten, dan is dit eenvoudige maar moderne vliesbehang een mooie keuze. Dit kinderkamer behang past goed bij een kamer met neutrale kleuren en een overwegend witte omgeving. Nog een ander groot voordeel: dit behang voor de kinderkamer raakt niet snel uit de mode. Zo kan het patroontje gerust tot in de tienerkamer meegaan!

Behang voor een Scandinavische look

Nog een ander rustig behangprintje voor de kinderkamer dat goed past bij de populaire Scandinavische look, is het vliesbehang met zwart-witte ruitjes. Laat je kinderen lekker jong opgroeien met stijl in een moderne omgeving! Dit vliesbehang past bij jongens en meisjes en kan goed gecombineerd worden met veel details. Het rustige behangpatroon leent zich goed voor creatieve muuraccessoires, zoals muurtekeningen, kinderkunst, muurplankjes en andere spulletjes waar je kinderen blij van worden.

Creatief met kurkbehang

Ook populair in de kinderkamer: kurkbehang. Een natuurlijke look, maar goed te combineren met kleur. Creëer met dit speelse behang een soort hobbykamer waar je kinderen vrij in kunnen en willen spelen. Het behang is goed te combineren met aardkleuren, zoals donkergroene stoelen, okergele kussens en andere fleurige accessoires voor een vrolijke kinderkamer!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!