Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie heeft meer functies dan je denkt. Raamdecoratie is, zoals de naam al zegt, decoratief maar daarnaast ook heel praktisch. Zo regelt raamdecoratie de lichtinval en geeft het je de gewenste privacy. Raamdecoratie komt in vele soorten en maten, er dus voor iedere situatie een oplossing.

Jaloezieën & Lamellen

Jaloezieën zijn ideaal voor raamdecoratie. Je kunt de lichtinval zelf stap voor stap regelen, jaloezieën geven je privacy in je huis en ze geven sfeer. Er zijn verschillende soorten jaloezieën. Zo heb je horizontale jaloezieën. Bij KARWEI vind je in de categorie horizontale jaloezieën zowel houten jaloezieën als aluminium jaloezieën. De houten variant geeft een warme en sfeervolle uitstraling, de aluminium variant heeft een strakkere en meer industriële uitstraling. Naast horizontale jaloezieën zijn er ook vlinderjaloezieën. Lamellen zijn verticale jaloezieën en worden voornamelijk gebruikt bij hoge ramen en glaswanden.

Gordijnen

Van rolgordijnen tot vouwgordijnen, je vindt alle soorten gordijnen bij KARWEI. Rolgordijnen plaats je in of op het kozijn, hierdoor neemt het weinig ruimte in en oogt het geheel ruimtelijk. Rolgordijnen zijn er ook voor dakramen. Dakraamrolgordijnen zijn voorzien van cassettes, zodat ook als het gordijn open is, het er strak en afgewerkt uitziet. Vergelijkbaar met rolgordijnen zijn de vouwgordijnen. Het enige verschil is dat de rolgordijnen opgerold worden en dat vouwgordijnen opgevouwen worden. Een vouwgordijn heeft daarnaast een warmere uitstraling. Weer een ander type gordijn is een plisségordijn, verkrijgbaar in twee varianten. De bottom-up variant, hierbij kan enkel de onderlat naar boven worden gehaald, bij de top-down-bottom-up variant kunnen de onderlat en de bovenlat bewogen worden. Dit is ideaal voor het behouden van je privacy en het maximaal genieten van de lichtinval. Als laatste kennen we ook de ‘normale’ gordijnen, de klassieke variant. Verkrijgbaar in verschillende materialen en dessins.

Ook kun je bij KARWEI je gordijnen op maat laten maken. Dit kan voor gordijnen en voor vouwgordijnen via de configurator. Geef je maten op en kies uit verschillende materialen en dessins. Zo heb je precies de gordijnen die je wilt.

Overige raamdecoratie & accessoires

Natuurlijk zijn er naast jaloezieën, lamellen en gordijnen ook nog andere soorten raamdecoratie. Bijvoorbeeld horren. Horren houden insecten buiten de deur en laten de frisse lucht wel lekker binnen. Bij KARWEI vind je horren voor ieder soort raam. Naast horren vind je hier ook glas & decoratiefolie. Folie is een gemakkelijke manier om inkijk tegen te gaan en is zowel toepasbaar op ramen als op deuren.

Ga je aan de slag met raamdecoratie, vergeet dan de onderdelen en accessoires niet.
Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.