Hulp nodig met inmeten?

Je raamdecoratie inmeten is een precieze klus. Het is belangrijk om je materialen goed in te meten, zodat je weet dat het exact gaat passen. Daarnaast kunnen de vakspecialisten zowel in de dag (in het kozijn) als op de dag (op de muur of het plafond) voor je monteren. Je kozijnen en gekozen producten moeten dan wel geschikt zijn voor het soort montage dat jij wil. Twijfel je over de maten? Of twijfel je tussen in de dag/op de dag? Boek dan een inmeetafspraak en laat een ervaren vakspecialist met je meekijken.

Laat je gordijnen inmeten
  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Ben jij op zoek naar de perfecte finishing touch voor jouw huis of bedrijf? Bij Karwei helpen wij je graag bij het ophangen van nieuwe gordijnen. De vakspecialisten van onze kluspartners hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vlekkeloze afwerking. Onze experts zullen zich inspannen om de gordijnen op een minimale hoeveelheid tijd en met zo weinig mogelijk overlast voor jou op te hangen.

Of je nu op zoek bent naar gordijnen voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, bij Karwei vindt u een breed aanbod van verschillende stijlen en materialen. Denk hierbij aan gordijnen, rolgordijnen, dakraam rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Onze vakspecialisten helpen jou graag bij het vinden van de juiste gordijnen die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Bij Karwei werken wij met de hoogste kwaliteit materialen en staan wij garant voor een uitstekende service. Laat je verrassen door de kwaliteit en service van Karwei en bezoek één van onze winkels voor advies en inspiratie over het ophangen van nieuwe gordijnen. Wij staan je graag te woord!

Recent bekeken