Meer informatie


2 resultaten
KARWEI tafellamp Star 35 procent korting 35 procent korting
Uitstekend beoordeeld
5 klantreviews
Tafellamp Star is eigenlijk een gave woonaccessoire die licht geeft! De ster geeft een leuk effect in het najaar of in de kersttijd ! Maar eigenlijk staat deze tafellamp het hel... Tafellamp Star is eigenlijk een gave woonaccessoire die licht geeft! De ster geeft een leuk effec...
12.
97
19.95
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in tafellampen
KARWEI tafellamp Casa 35 procent korting 35 procent korting
3 klantreviews
Tafellamp Casa is eigenlijk een gave woonaccessoire die licht geeft! Mi casa su casa geeft een leuk effect in je huis! Op een dressoir of gewoon in de vensterbank krijg je echt ... Tafellamp Casa is eigenlijk een gave woonaccessoire die licht geeft! Mi casa su casa geeft een le...
12.
97
19.95
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in tafellampen

Tafellamp kopen bij KARWEI

Kinderen vinden het donker vaak niet leuk. Een klein tafellampje zorgt voor voldoende verlichting zodat jouw kindje zich prettig voelt in zijn of haar kamer. Bij KARWEI vind je tafellampen voor de kinderkamer in verschillende designs. Door deze te combineren met hanglampen of wandlampen van KARWEI verander je de slaapkamer van jouw kindje tot een sfeervolle plek.

Type tafellampen

Bij KARWEI kun je de leukste tafellampen kopen. Van vrolijke en kleurrijke tafellampen tot strakke en stoere designs die goed te combineren zijn met verschillende stijlen. Kies de juiste lichtbron voor de tafellamp zoals een led lamp, halogeenlamp of spaarlamp. Elke lamp heeft zijn eigen karakter eigenschap en geeft een ander soort licht. Voor de kinderkamer is het prettig als je zacht licht gebruikt om die gezellige en warme sfeer te creëren.

Tafellamp voor de kinderkamer bestellen

Wil je morgen de tafellamp voor de baby- of kinderkamer al in huis hebben? Dat kan natuurlijk! Bestel via onze webshop voor 21:00 uur en wij zorgen ervoor dat de tafellamp wordt bezorgd op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Kom langs de bouwmarkt van KARWEI bij jou in de buurt voor advies.

Recent bekeken