Histor verftinten voor een warm huis

5 meest gewilde kleuren voor een warm huis

Kleurtje hier, kleurtje daar. We worden vrolijk van kleur! Kleuren maken elke kamer uniek en ze geven de ruimte karakter. Op elke plek in huis wil jij je prettig en behaaglijk voelen. Geen kille, koude kamers, maar vrolijke en warme ruimtes met stijlvolle kleuren op de muur. En met deze vijf gewilde kleuren voor een écht warm huis, begrijp je direct wat we bedoelen.

Ontdek de vijf Histor gewilde verfkleuren die je interieur direct verwarmen met hun uitstraling. Wil je een van deze kleuren eerst op een kleine oppervlakte thuis bekijken met een tester? Kom dan langs in onze bouwmarkt of bestel direct een Histor kleurtester en test eerst de kleur(en) op je eigen muur.

Smaragdgroen

Groen is én blijft een favoriete kleur in huis, in al haar tinten. Mooi natuurlijk, fris en warm. Deze prachtige smaragdgroene verfkleur van Histor - met mengcode S2565G - is een kleurrijke tint vol vrolijkheid en comfort. Je voelt je direct thuis en ontspannen met deze kleur om je heen. Wil je meer positiviteit en energie in huis? Verwelkom de gewilde kleur groen in je interieur en ervaar het.

Warm roze

Donkere kleuren geven direct warmte aan een ruimte. Zo ook deze toffe roze Histor kleur genaamd 'Lever' met mengcode S4020R. Als een warme deken voelt deze fluwelen tint op de muur in je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Een kleur die indruk maakt, die je raakt en je opvrolijkt. Vandaar dat je deze kleur van Histor veel terugziet in elk interieur. Volg je hart en ga ook voor warm roze in huis.

Zacht geel

Deze goudachtige kleur is een verademing op je muur. Alsof de muren warmte afgeven als een kachel. De geeltint is zacht en aangenaam. De gele verfkleur is een mooie aanvulling op je slaapkamer of in een ruimte waar veel zonlicht naar binnen komt, waardoor de gouden gloed nog meer wordt versterkt. Ervaar de sfeervolle vibe van deze geliefde warme kleur, genaamd Strand en mengcode S1015Y, van Histor.

Vining Ivy

De blauwgroene edelsteen-kleur Vining Ivy is niet voor niets uitgeroepen door Histor tot de trendkleur van 2023. Een krachtige kleur met een heel aangenaam karakter. Deze tint is stijlvol, vriendelijk en de ideale basiskleur voor een plek waar iedereen zich senang voelt. Breng rust, balans en warmte in je huis met deze populaire kleur Vining Ivy.

Aangenaam beige

Ontdek ook deze volle kleur Intuitive voor op jouw muren. De romige beige-tint is erg gewild en gezien in veel verschillende woonstijlen, en dat komt door het zachte effect van de kleur. De muren zijn om te aaien, zo zacht en lieflijk komt de kleur over. Zonder dat het een uitgesproken verftint is, maakt het elke ruimte aangenaam en prettig. Maak je huis stijlvol warm met deze geliefde verfkleur.

Laat je Histor kleuren mengen

Histor verven kunnen we eenvoudig voor je mengen bij de mengbalie in de bouwmarkt. Sommige verfkleuren van Histor hebben we in de pot verkrijgbaar, en andere kleuren mengen we graag voor je. Voordeel hiervan is dat je de kleur in de gewenste verftype (muurverf of lak) kunt laten mengen. Is maar net wat je gaat schilderen!

Onze tip: bewaar de kleurcode op het deksel van jouw mengkleur. Zo kun je deze kleur op elk moment opnieuw laten mengen!

Shop warme kleuren!

Histor color tester intuitive
1 klantreview
Test jouw kleur eenvoudig op de muur met de zelfklevende Histor ColorTester. Plak de kleurtester op de muur die je wilt schilderen en test je kleur. De Histor ColorTester is mak... Test jouw kleur eenvoudig op de muur met de zelfklevende Histor ColorTester. Plak de kleurtester ...
1.
49
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in kleurtester

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!