De Histor trendkleur van 2021: Bruin is het nieuwe grijs!

De Histor trendkleur van 2021: Bruin is het nieuwe grijs!

Waar grijze verf de standaard was als de perfecte neutrale kleur in huis, is er een verandering op komst. In deze snel veranderde wereld is er steeds meer behoefte aan warmte in huis. Hierdoor zien we een verschuiving van de koelere grijstinten, naar de warmere bruine kleuren. Bruintinten brengen ons tot rust en werken als een soort comfort food voor het interieur.

De Histor trendkleur van 2021: Transcend
De Histor trendkleur van 2021 sluit naadloos aan op deze verschuiving. Welke kleur verf is Transcend? Transcend is een beige tint met een zachtrode ondertoon. Een veelzijdige kleur die als hoofdkleur gebruikt kan worden maar ook tot zijn recht komt als nuancekleur. De trendkleur is dan ook terug te vinden in drie verschillende paletten, elk met een eigen stijl.

Naast deze toffe warme trendkleur heeft Histor nog andere kleuren toegevoegd die terug te vinden zijn in onderstaande paletten. Zowel de kleur Transcend als de andere kleuren kun je eenvoudig laten mengen bij de verfmengbalie in onze bouwmarkten. Binnenkort zijn de kleuren ook online verkrijgbaar.

Bekijk hieronder de verschillende paletten met verf inspiratie!

Be Well palet

Met dit palet creëer je balans en comfort in je interieur. Natuurlijke zachte tinten zorgen voor rust en kalmte in huis. Combineer de tinten met ronde vormen en verschillende materialen om het interieur eigen te maken. 

Kleuren uit het Be Well palet:

Welke kleur verf kun je het beste gebruiken voor de slaapkamer? Gebruik Transcend als hoofdkleur naast de oud roze verf Light Cherry Parade en lichtblauwe verf Misty Aqua voor een evenwichtig interieur in je slaapkamer.

Be True  palet

Nieuwe eigentijdse kleurencombinaties worden gemaakt door warme, aardse tinten zoals terracotta verf te combineren met rijke, donkere invloeden. Dit palet is voor degene die inspiratie opdoen in het verleden en dit graag combineren met dagelijkse invloeden om zo een eigen stijl te creëren. 

Kleuren uit het Be True palet:

Inspiratie nodig voor nieuwe kleuren in de keuken? In deze combinatie voert de olijfgroene verf Boulder Lichen de hoofdtoon. De kastjes geschilderd in Transcend in combinatie met de donkere details van mat zwarte verf geven deze keuken een hele nieuwe look.

Be Wild palet

De kleuren van Be Wild stralen optimisme en energie uit. Het palet is speels en biedt veel ruimte om hier creatief met verf ideeën aan de slag te gaan. Door opvallende, gedurfde kleurcombinaties te maken laat je zien wie je bent!  

Kleuren uit het Be Wild palet:

Doe kleurinspiratie op met het palet van Be Wild voor jouw woonkamer! Kies bijvoorbeeld voor een statement muur in de kleur Diving Trip. De wat zachtere kleur Sky Palace en Transcend in de accessoires maken het interieur tot een geheel.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!