KARWEI | Mix de Moods

Stylingtips: zo mix je interieurstijlen met elkaar

In deze video laat Karwei-stylist Leonie Mooren zien hoe je met verschillende stijlen je interieur een verfrissende upgrade geeft. Combineren in je interieur werkt goed en zal je verrassen. Door wat out-of-the-box te denken geef je jouw huis een persoonlijk karakter.

Wil je in je huis een écht uniek statement maken? Kijk eens bij onze DIY-projecten!

Tip van Leonie:

Denk niet te veel na over wat je wilt. Als je gewoon begint met het oppakken en weer ergens anders neerzetten van spulletjes, ontstaat jouw eigen interieur vanzelf.

Tip 1: Zorg voor herhaling

Om de eenheid in je interieur te bewaren is herhaling heel belangrijk. Kijk eens naar terugkeer in kleur, materiaal of vorm. Dat komt doordat je oog die herhaling herkent en dat ervaart als rustgevend.

Inspiratie nodig? Kijk eens bij dit artikel over het matchen van eetkamerstoelen in je eetkamer.

Tip 2: Gemeenschappelijk element

Een andere mogelijkheid om de eenheid te bewaren is om een gemeenschappelijk element toe te voegen. Denk hierbij aan kleur, vorm of materiaal. Meubelen die je normaal niet bij elkaar zou zetten komen met een gemeenschappelijk element helemaal tot hun recht. Dit kun je ook doen met kunststijlen. Heb je nog een lege muur? Hang eens wat lijstjes met verschillende kunststijlen op. Door het gemeenschappelijke element, namelijk de lijstjes wordt het een mooi geheel.

Tip 3: Groepeer accessoires

Door accessoires te groeperen creëer je eenheid en rust. Een groep spulletjes die bij elkaar staan geven je interieur een interessante look en feel. Denk hierbij aan kaarsen of fotolijstjes.

Don’t & Do

Denk vooral niet dat je huis in één keer af moet zijn, dat is onmogelijk. Het maken van je eigen plekje, jouw perfécte thuis, kost tijd. Neem die tijd ook.

Iets leuks gezien?

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!