(72 klantreviews)
€ 249.00
149.
40
Aanbieding t/m 03-10-2021
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Productomschrijving

 

  • Voorbehandeld met meubelolie
  • Materiaal: hardhout
  • Afmetingen: 77x 120x95 cm
  • Uit te breiden met een hoek stuk onderstel

Het palletkussen onderstel Trevor is een trendy toevoeging aan je tuin. Met aanvulling van een hoekstuk en een mooi palletkussen maak je jouw ideale loungehoek voor in de tuin. KARWEI heeft een collectie palletkussens die perfectop dit onderstel passen. Het onderstel is gemaakt van acacia hardhout en is geolied. Afmetingen: (hxbxd) 77x120x95 cm

Onderhoud geolied meubel
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water. Hout is een natuurlijk materiaal waarvan het uiterlijk zal veranderen wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. Hierdoor kunnen kleine scheuren ontstaan en/of verandering van kleur optreden, dit zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout. Houten meubelen vragen om regelmatig onderhoud.
 
Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.
 
Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 626208
Hoogte product 77.0 cm
Lengte product 95.0 cm
Breedte product 1.2 m
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Hout
Toepassingsgebied Buiten
Kleurfamilie Hout
Lijn Trevor
Materiaal Hardhout
Type Palletonderstel
Soort hout Acacia
Met armleuning Nee
Met rugleuning Ja
Uitschuifbaar Nee
FSC-keurmerk Ja
PEFC keurmerk Nee
Afmetingen
Zitdiepte 80.0 cm
Zithoogte 25.0 cm
Zitbreedte 120.0 cm
Gebruik
Geschikt voor aantal personen 2.0
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Technische kenmerken
Verstelbare rugleuning Nee
Inklapbaar Nee
Maximale belasting 160.0 kg
Voorbehandeling hout Geolied
Accessoires
Kussen meegeleverd Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken