Toon meer Toon minder

(Gras)tapijt

2 resultaten
Pinnen t.b.v. kunstgras (10 stuks)
(5)
Kleurfamilie: Grijs Breedte: 30m Materiaal: Metaal
De pinnen t.b.v. kunstgras zorgen dat het kunstgras goed en strak blijft liggen. De pinnen zijn eenvoudig aan te brengen;. Verpakt per 10 stuks.
7.
99
Tape t.b.v. kunstgras 5 m (rol)
Kleurfamilie: Groen Soort materiaal: PP (Polypropyleen) Materiaal: Kunststof
Het tape t.b.v. kunstgras 5 m is speciale tape voor het aan elkaar bevestigen van twee rollen kunstgras. Verpakking rol 5 meter.
29.
99

Grastapijt kopen bij KARWEI

Met een kunststof grastapijt maak je het onderhoud van je tuin wel heel gemakkelijk. Een van de belangrijkste zaken waarin kunstgras zich onderscheidt van gewoon gras is dat het niet groeit. Je ochtendje uitslapen opofferen om het gazon te maaien, is dus niet aan de orde. En het aanschaffen van een robotmaaier hoeft evenmin. Bovendien heeft artificieel gras geen water nodig en is het slijtvast. Een bijkomend voordeel is dat een kunstgrastapijt er het gehele jaar door hetzelfde bij ligt. Daarmee biedt je tuin altijd een consistente aanblik. KARWEI heeft diverse toebehoren voor de aanleg van een kunststof grastapijt.

Kunstgrastapijt: ook voor balkon, dakterras of patio

Hoewel de tuin de aangewezen plaats is voor een tapijt van kunstgras is het ook geschikt voor andere buitenruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een tuinterras, veranda, dakterras, balkon, binnenplaats of patio. Een grastapijt kent daarmee meerdere toepassingen, maar voor het leggen ervan zijn veelal dezelfde voorbereidingen en accessoires nodig. Om te voorkomen dat regenwater aan de onderzijde van het kunstgras tapijt blijft staan, is een goede afwatering bijvoorbeeld cruciaal. Deze waterafvoer realiseer je met dreen- of drainagetegels. In ons klusadvies omtrent terras aanleggen met tegels lees je alles over betegelen.

Onmisbare accessoires voor een grastapijt

Met het aanbrengen van de juiste onderlaag en het uitrollen van je kunststof grasmat ben je er al bijna. Het enige dat nog nodig is, is het vastzetten van de stroken namaakgras. Daartoe kan je bij KARWEI onder meer tape ten behoeve van kunstgras kopen. Dit bevestigingsmateriaal is vorst- en waterbestendig, zodat het kunstgrastapijt steeds op zijn plaats blijft liggen, ook wanneer je er als enthousiast buitenmens vaak gebruik van maakt. Met een goede bodemlaag en dit groen gekleurde bevestigingsplakband houd je je gazon van kunstgras lange tijd in goede staat.

Grastapijt leggen en vastpinnen

Je kan het kunstgrastapijt ook op een niet betegelde ondergrond leggen. Om ervoor te zorgen dat je grastapijt niet verschuift, zet je het dan vast. Dit doe je met speciaal daarvoor ontworpen pinnen ten behoeve van kunstgras. Net als het reeds vermelde kunstgrastape kunnen deze pinnen uitstekend tegen water en vrieskou. Doordat de bovenzijde groen is, zijn ze eenmaal aangebracht vrijwel onzichtbaar. Om je tuin, balkon, terras of patio te completeren, kies je voor een afwerking met passende tuin- en balkonaccessoires. KARWEI bezorgt vanaf 40 euro gratis. De bezorgdag bepaal je zelf.

Recent bekeken