Verfidee: verfbaan op de muur

Makkelijk verfidee: kleurbaan op de muur

Wil je met zo min mogelijk effort - en kosten - een groot effect bereiken in je woonkamer of slaapkamer? Verf een kleurbaan op de muur! Met een simpele verfbaan van een pasteltint op de muur geef je direct de ruimte een nieuwe uitstraling. En behoud je de rust in deze ruimte. In plaats van een extra meubel of een schilderij aan de wand, breng je gewoon verf aan op de muur. Trek de kleuren van je meubels door in een kleurbaan op de wand. Easy it is!

Trek de muurverf door in de meubels

En het kan ook andersom. In deze DIY hebben we juist de kleur van de binnenwand in de Sivan vitrinekast doorgetrokken in de muurverf. Maar je kan natuurlijk ook de kleurbaan bepalen die past bij jouw smaak en deze verfkleur vervolgens verwerken op de binnenwand in de kast. Het kleuraccent op de wand die doorloopt in de kast is super, zonder dat het direct alles overheerst. Voor deze kleurbaan hebben we kleurcode E8.10.70 gebruikt. Dit kun je laten mengen aan onze verfmengbalie.

Verfassortiment van Karwei

Naast ons assortiment aan verf, kun je ook kiezen uit grote verfstalen. Zo is het makkelijker om de juiste kleur uit te kiezen die past bij je interieur. Of die overeenkomt met de kleur van het meubel wat je wilt plaatsen voor de muur. Je kunt deze stalen gewoon mee naar huis nemen en thuis op de muur plakken, om zo te kijken wat de verschillende kleuren met het licht in je slaapkamer of woonkamer doen.

Accessoires in de spotlight

Naast het feit dat de vitrinekast Sivan écht prachtig is, komen accessoires en andere bijzondere bezittingen mooi tot hun recht in deze kast. Karwei heeft ontzettend veel leuke accessoires in haar collectie, zoals de vaas Frey of stijlvolle manden die altijd van pas komen. Ga aan de slag met deze gave DIY en style je nieuwe kast of een ander meubel af met mooie accessoires.

Meer DIY-ideeën met verf

Van verfpatronen op de muur tot een totale transformatie op de gang met roze verf. Bekijk meer DIY-ideeën met verf die Karwei allemaal al voor je heeft bedacht.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!