Tips voor messing in je interieur

Messing in je interieur

Messing bestaat uit koper en zink en dit materiaal zien we steeds meer terugkomen in het interieur. Messing in je interieur geeft net dat beetje extra glamour zonder direct overdreven te zijn. Door het vaak wat mattere karakter van messing geeft het juist een zachte maar toch luxe uitstraling aan het geheel.

Messing in accessoires

Laat messing subtiel terugkomen in meerdere accessoires of meubels om een mooi rijk geheel te creëren. Let er hierbij op dat het geen overkill wordt, maar kies voor een combinatie met andere rijke materialen. Zo laat het zich mooi combineren met fluweel, rookglas en grof gebreide plaids en kussens.

Goud in je interieur

Bovenstaande beelden laten goed zien dat het matte goud een perfecte match is in een warm, knus en cosy interieur. Door de donkere kleurkeuzes van warme roodtinten en grijs in combinatie met hout, geeft het net dat beetje extra sfeer.

Messing lamp

Zo geef je de zithoek met een messing staande lamp een subtiel accent van deze trend mee. Naast staande lampen zijn er ook diverse modellen tafel- en hanglampen met een touch of gold.

Messing meubels

Een meubelstuk van messing too much? Deze matte kruk bewijst het tegendeel. In combinatie met het blanke hout zorgt het messing hier juist voor meer warmte. Ga je liever voor een subtieler effect? Kijk dan eens naar kleinere woonaccessoires zoals sierlijke kandelaars, papierdrukken en beeldjes.

Subtiel goud in je interieur

Naast meubels en accessoires kun je het ook terug laten komen in de basisonderdelen van een ruimte. Zo kun je kiezen voor een deurklink, een kapstok maken met haken zelf het huisnummer kan mee doen met de trend!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.

Volg ons en mis niets!