Kleurvlak achter je kast maken

Kleurvlak achter je kast maken

Zin in een frisse voorjaarskleur in huis, maar vind je een hele wand een beetje te heftig? Ga dan voor een gekleurd vlak achter je vakkenkast! Zo geef je een lekker kleuraccent aan je kamer, zonder dat het meteen alles overheerst. En het is ook nog eens verrassende manier om de mooiste accessoires en bijzondere items in je kast weer eens opnieuw in de spotlights te zetten. Omdat het paneel bevestigd is aan de kast kan je de kast ook naar iedere gewenste plek verplaatsen. En als je over een paar maanden weer zin hebt in iets anders, schilder je het vlak zó weer in de nieuwste trendkleur. Zo makkelijk én mooi kan een DIY zijn!

Aan de slag

In vakkenkast Noor kan je je accessoires en dierbare spullen mooi tentoonstellen. De goudkleurige verf die je ziet achter het paneel is Karwei muurverf met code IG KH K-370. Ga aan de slag en style je nieuwe kast af met mooie accessoires.

stap 1

Laat het timmerpaneel op maat zagen in de bouwmarkt

stap 2

Verf één zijde in de gewenste kleur

stap 3

Boor gaten in de achterzijde van de kast en in het paneel

stap 4

Bevestig het paneel met schroeven aan de kast

Shop de look

KARWEI laminaat Natural Living Zand 25 procent korting rood 25 procent korting rood
54 klantreviews
Met het KARWEI laminaat Natural Living Zand met V-groef 7 mm 2,25 m² leg je een uitstekende vloer. Gemaakt van HDF is dit laminaat supersterk. Een aangebrachte nerfstructuur en ... Met het KARWEI laminaat Natural Living Zand met V-groef 7 mm 2,25 m² leg je een uitstekende vloer...
12.
74 /m²
16.99
25% korting
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in laminaat

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!