Van steigerbuis tot kapstok

De hal is vaak niet de meest aantrekkelijke plek in huis: met alle jassen en schoenen is het al snel een rommelige hoek. We kunnen niet om deze opbergplek heen, maar je kunt het natuurlijk opleuken door te kiezen voor een mooie kapstok en handige opbergruimte!

Maak je eigen kapstok

In de winkel zijn er genoeg standaard kapstokken te vinden, maar wil je een keer iets anders? Maak dan van steigerbuis je eigen kapstok! Met dit materiaal maak je in een handomdraai de ideale kapstok die precies op maat kan worden aangepast aan de ruimte.

Op de foto is de kapstok in een nisje gemaakt. Hiervoor heb je één steigerbuis nodig en twee bevestigingstukken. De buizen kun je in diverse maten kopen of zelf op maat zagen.

Maak de hoek van de kapstok extra gezellig door accessoires toe te voegen. Denk hierbij ook aan het opbergen van de sjaals, handschoenen en andere losse spulletjes. Berg deze op in leuke manden, zo is de rommel mooi uit het zicht en kun je de spullen gemakkelijk terugvinden. Krijg je ’s avonds bezoek? Maak dan je hal extra gezellig door wat kaarsjes aan te steken en geef het bezoek een warm welkom!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.