Oude kastjes opgestapeld en opgepimpt

Oude kastjes pimpen: stapel ze op!

Ben jij een DIY-specialist pur sang? Dan is dit DIY-idee écht iets voor jou! Verzamel oude kastjes in verschillende vormen en maten bij de kringloop en stapel ze op elkaar. Hoe creatief en origineel is dat! Maak jouw eigen kastcreatie af met verschillende greepjes, poten, behang en plakfolie uit het assortiment van Karwei. Eén ding is zeker: je hebt een uniek exemplaar in huis!

Maak van oud weer trendy nieuw

De interieurtrend van oude kastjes in verschillende stijlen opknappen en dan stapelen tot één nieuwe kast zie je steeds meer. Zo leuk! Oud kan je ook met nieuw combineren om tot je eigen ontwerp te komen. Gebruik bijvoorbeeld open kistjes, kratjes, bakken of krukjes. Naast dat je een gave eyecatcher in je huis hebt, creëer je ook weer een praktische opbergplek om al je spullen in op te bergen. Soms hebben kastjes niet de juiste kleur maar wel een leuke vorm. Stapel deze tot een eigenwijs meubel en verf alles in dezelfde kleur. Zo makkelijk en zo tof is deze artistieke DIY!

Bouw alles opnieuw op

Wees creatief en maak je nieuwe stapelkast handig qua indeling, breedte en hoogte. Zaag van het ene kastje de poten eraf en schroef van het andere ladekastje de greepjes eraf. Karwei heeft een breed scala aan grepen, knoppen, behang, poten, plakfolie en andere tierelantijnen die je allemaal kan verwerken in je DIY-kast. Plak de binnenkant van een open kistje af met vrolijk behang of beplak de glazen deuren met plakfolie. Je kunt alleen al met allemaal gelijke knoppen één kast creëren. Alles kan, alles mag. Be creative!

Wil je ook een zelf samengesteld object naast je bed? Bekijk dit leuke stapel-DIY nachtkastje of andere DIY-ideeën.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!