Stijl&advies bij Karwei | Persoonlijk interieuradvies

Karwei Stijl&advies tijdelijk niet beschikbaar Onze winkels zijn helaas tijdelijk gesloten. Maar zoals altijd, staan we via karwei.nl 24/7 voor je klaar. Helaas kunnen er vanwege de sluiting geen Stijl&advies afspraken plaatsvinden. Zodra de bouwmarkten weer open zijn staan de personal stylistes weer voor je klaar!

Nieuw bij Karwei: persoonlijk interieuradvies

Je wilt een fijne plek creëren, voor jezelf, voor jullie samen of het hele gezin. Maar hoe zet je al je ideeën om in concrete plannen? Vanaf nú helpen de personal stylisten van Karwei Stijl&advies je tijdens een 1-op-1 afspraak in onze bouwmarkten. We maken het je extra makkelijk met een heldere schets, kleuradviezen en een productlijst. Zo kun je thuis direct aan de slag!

Wat kun je verwachten?

Je boekt online een afspraak van 1 uur (of meer) met één van onze stylisten in de deelnemende bouwmarkten. We vragen je hierbij een aantal gegevens achter te laten, zodat de stylist goed voorbereid is wanneer je bij hem of haar aan tafel komt, en ze direct adviezen kan gaan geven.
Je betaalt na afloop van het adviesgesprek 59,-.
Doe je binnen een maand na afloop van het adviesgesprek een aankoop in de desbetreffende bouwmarkt of via de online bestelzuil in die bouwmarkt van 500,- of meer, dan krijg je de advieskosten terug! Zo is je advies dus helemaal gratis!
Doe je in diezelfde periode een aanschaf van 25,- tot 499,- euro in de desbetreffende bouwmarkt of via de online bestelzuil in die bouwmarkt, dan geven we je 5,- korting op je totale bonbedrag. Ook fijn!

Bekijk de actievoorwaarden

Mooi op weg geholpen!

"Het is heel fijn om op weg geholpen te worden. De stylist stelt goede vragen en doet leuke suggesties. Een uur is wat kort voor een volledig advies (van de slaapkamer), maar we zijn wel weer een aantal stappen vooruit in ons denkproces geholpen."

Naam: Bianca
Bouwmarkt: Amersfoort
Aantal sterren: 4/5

Verrassend mooi advies!

"De styliste heeft ons, na het bekijken van de door ons gemaakte foto’s en plattegrond, een uitstekend advies gegeven voor de kleuren van de muren van de woonkamer; we gaan dit uitvoeren. Ook hebben we samen met haar passende gordijnen gevonden welke we direct besteld hebben. Ze heeft ons boven verwachting verrast. In één woord super!"

Naam: Peter
Bouwmarkt: Apeldoorn
Aantal sterren: 5/5

Recent bekeken