Interieurplannen gaan pas leven als je ze op papier zet. Daar helpen wij je graag bij als bouwmarkt met smaak. Helaas is dat vanwege de lockdown tijdelijk niet mogelijk. Zodra we weer open gaan, staan onze stylistes ook weer voor je klaar en kun je alsnog een afspraak in plannen. Heb je al een afspraak in de agenda staan voor de komende weken? Dan nemen wij binnenkort contact met je op en gaan we samen zoeken naar een geschikte oplossing.

Ondertussen toch leuke ideeën op doen voor jouw interieur? Volg ons op onze socials of bekijk onze wooninspiratie.

Een concreet interieuradvies, uitgewerkt a.d.h.v. jouw behoeften. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Moodboard met uitgewerkte woonstijl
  • Een inrichting op een door jou aangeleverde plattegrond
  • Kleuradvies met verschillende productstalen
  • Productlijst met informatie over geadviseerde producten
  • Schetsontwerp van de door jou gekozen ruimte

Reviews

Mooi op weg geholpen!

"Het is heel fijn om op weg geholpen te worden. De stylist stelt goede vragen en doet leuke suggesties. Een uur is wat kort voor een volledig advies (van de slaapkamer), maar we zijn wel weer een aantal stappen vooruit in ons denkproces geholpen."

Naam: Bianca
Bouwmarkt: Amersfoort
Aantal sterren: 4/5

Verrassend mooi advies!

"De styliste heeft ons, na het bekijken van de door ons gemaakte foto’s en plattegrond, een uitstekend advies gegeven voor de kleuren van de muren van de woonkamer; we gaan dit uitvoeren. Ook hebben we samen met haar passende gordijnen gevonden welke we direct besteld hebben. Ze heeft ons boven verwachting verrast. In één woord super!"

Naam: Peter
Bouwmarkt: Apeldoorn
Aantal sterren: 5/5

Deelnemende bouwmarkten

Recent bekeken