Acties & aanbiedingen

Actuele KARWEI-reclamefolder

KARWEI heeft een papieren folder die huis aan huis verspreid wordt. De folder wordt bezorgd in het Spottapakket. Een opmerking over de bezorging kun je rechtstreeks melden bij Spotta of aan de informatiebalie in de bouwmarkt. Alle lopende folders vind je op deze pagina.
Wil je als eerste de KARWEI-folders ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Idee van KARWEI - Interieur BASICS van KARWEI

Basics zijn simpelweg onmisbaar. Ze combineren eenvoud met kwaliteit en zijn multi-inzetbaar: ze doen het goed in elk interieur en hebben een tijdloze uitstraling die niet snel verveelt. Vergelijk het met je favoriete jeans of een mooi wit T-shirt. Dat zijn echte basisstukken die je eenvoudig combineert. Een woonbasic doet hetzelfde voor je interieur; ideaal om in huis te hebben dus!

Bekijk het magazine

Idee van KARWEI - Jouw eigen interieur creëer je zó!

In deze editie van Idee laten we zien hoe je thuis 1 van de 4 woontrends makkelijk kan realiseren. We willen je inspireren met mooie combinaties, en hopen dat je vervolgens zélf aan de slag gaat. Want met een persoonlijke mix van kleuren, materialen en meubelen creëer je jouw eigen interieur. Een interieur dat laat zien wie jij bent en hoe je leeft. Met KARWEI worden je woonwensen haalbaar.

Bekijk het magazine

Wooncollectie 2016-2017

We willen weer relaxed wonen met feelgood-factor 10. Eenvoudige vormen die goed zijn afgewerkt en voelbare kwaliteit met een wat landelijke uitstraling vormen de basis. Die kleed je aan met warme kleuren, aaibare materialen en handgemaakte objecten voor een huis vol soul.

Bekijk de catalogus

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.