Karwei ❤ Positieve illustraties! | KARWEI

Jouw dosis positieve illustraties van Karwei

Een hart onder de riem: van creatieve ondernemers en Karwei voor jou! Kun jij wel wat positiviteit gebruiken door een fijne illustratie of quote? Op deze pagina vind je een mooie quote of illustratie die je kunt downloaden, printen en inlijsten voor aan de wand. Of sla de afbeelding op en stel 'm in als achtergrond van je telefoon. Een dagelijkse, positieve reminder om af en toe bij stil te staan.

'Together' van Michiel Kloppenburg

Na onze oproep was @michielkloppenburg de eerste kleine ondernemer die aan de slag mocht met een hart onder de riem-illustratie. 'Together' is het thema dat hij koos.

Hebben? Maak een screenshot of download 'm via de button (voor op je telefoon: houd na het downloaden de illustratie even ingedrukt en kies 'voeg toe aan foto's')!

'Instant uplift' van Rachel Sender

De tweede illustratie is gemaakt door @rachelsenderw. Een instant uplifter tijdens het klussen: dance like no one is watching!

Vind je het leuk om deze te printen of als achtergrond van je telefoon? Je downloadt deze blijmaker via de button (voor op je telefoon: houd na het downloaden de illustratie even ingedrukt en kies 'voeg toe aan foto's')!

'Hout de moed' van Judith Drummen

Voor de laatste positieve illustratie ging @studioahum aan de slag met haar woordgrappen. Judith haar liefde voor dieren is heel groot. Met deze hamerhaai als knipoog naar onze bouwmarkten wil zij een glimlach op het gezicht toveren.

Hopelijk knap jij ook een beetje op van deze illustratie. Vind je het leuk om deze te printen of als achtergrond van je telefoon? Je downloadt deze blijmaker via de button (voor op je telefoon: houd na het downloaden de illustratie even ingedrukt en kies 'voeg toe aan foto's')!

Positieve inspiratie voor thuis

We hopen je hiermee te hebben geïnspireerd. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk nog meer Wooninspiratie ideeën van Karwei of bekijk Karwei op Pinterest.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!