Budget make-over salontafels | Karwei

Budget make-over salontafels

In de serie Mini Make-over van Karwei laten verschillende bloggers zien hoe je met een kleine ingreep een groot verschil kunt maken in een ruimte. Mijn naam is Desiree de Vreede en ik ben het gezicht achter @budgethome; het Instagramaccount wat jou dagelijks op de hoogte houdt van de beste koopjes op interieurgebied. Ook deel ik veel interieurinspiratie en ben ik dol op DIY’en. Karwei heeft mij gevraagd om de komende tijd ook verschillende ruimtes een make-over te geven én – zoals je van mij gewend bent – het budget hierbij niet uit het oog te verliezen.

Toe aan vernieuwing

Voor deze eerste budget make-over ben ik gegaan voor een ruimte waar ik me het meest bevind in huis; de woonkamer. Al tijden stoor ik me enorm aan onze salontafel. Jonge ouders zullen het wellicht herkennen, als je kind gaat optrekken en de eerste stapjes gaat zetten is niks meer veilig in huis. Nou, uit die tijd stamt dit exemplaar nog. Hij is vierkant, laag, robuust, stabiel, maar ook gewoon niet zo mooi. Inmiddels is mijn zoontje Jeppe ruim 2 jaar en kan er echt weer een normale salontafel op deze plek komen. En als ik dan toch voor iets nieuws ging, wilde ik wel echt uitpakken.

Binnenpretjes van Karwei

Al snel viel mijn oog op de salontafels uit de categorie ‘binnenpretjes’ van Karwei. Dit zijn snelle opknappers waar je huis blij van wordt en bovendien zijn deze items allemaal vriendelijk geprijsd. Precies waar ik op zoek naar was! De ronde vormen doorbreken de vaak vele rechte, strakke lijnen van een woonruimte en maken een interieur zachter. De salontafels zijn van metaal, wat past bij ons metalen dressoir, maar doordat deze in een opvallende kleur zijn voelt het niet te gematcht. Ik ben gegaan voor bijzettafel Saar in het roodbruin en bijzettafel Lotte in het lilaroze. De aardse toon van de grote bijzettafel zorgt voor veel warmte in huis en past perfect bij het roze van het kleine tafeltje en bij onze muur. Blij mee! De vazen met deksel zijn ideaal voor wat losse bloemen of je gebruikt ze om wat kleine spulletjes in op te bergen. En ik ben verliefd geworden op de theelichthouder in de vorm van een zwaan.

Kleine verandering, groot verschil

Wat een enorm verschil met alleen maar een verandering van salontafel hè? Had jij gedacht dat dit zo’n impact op je kamer kan hebben? Ga vooral zelf aan de slag en ontdek wat een Mini Make-over met jouw interieur kan doen.

Shop de look

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!