Maak je muren kidsproof met vlekwerende muurverf

Houd je muren mooi: maak ze kidsproof met vlekwerende muurverf

Waar kinderen leven zitten er ook vlekken en soms mooie Picasso’s op de muur. Dat is grappig voor even, maar niet fijn voor de muurverf en zeker niet fijn voor jou. Want ook al poets je de vlek weg, deze muur kun je binnenkort weer gaan verven. En wie weet is dit niet de eerste opknap-verflaag. Hetzelfde geldt voor de geverfde keukenmuur en badkamerwand, deze houden ook niet van vlekken, vocht en schimmel. Er is een oplossing! Ontdek de drie vocht- en vlekwerende muurverven en zeg gedag tegen gevlekte muren in je huis.

Veeg eenvoudig vlekken van de wand

In een huis waar volop wordt geleefd zijn er ook veel kwetsbare muren, waar helaas vlekken op komen. Denk aan de muren op de gang, langs de trap, de keukenwand achter het aanrecht, op de badkamer en kinderkamers. Als je muurvlekken wil voorkomen, is een vochtwerende muurverf een fantastische oplossing. We hebben een compleet verfassortiment van matte en gekleurde muurverven die vlekwerend zijn en speciaal voor de keukenmuur, de badkamerwand en om andere muren in huis kidsproof te maken. Vlek op de muur? Vochtig doekje erover en dag vlek.

Afneembare verf op de keukenmuur

Altijd al uitgekeken op de tegels boven je aanrecht, en verlang je naar een strakke geverfde keukenmuur? Kijk ook eens naar afneembare verf. Deze vetbestendige muurverf stoot nare (vet)vlekken af die niet eeuwig in je verf te zien zijn. Kan je keukenprins goed koken, maar ook goed knoeien? Geen probleem, want eenvoudig verwijder je alle vette olievlekken, boter of mayonaise op de muur, zonder dat je de verf beschadigt. Ideaal toch? En je kunt de gekleurde muur in je woonkamer mooi doortrekken in de keuken, waarbij je dezelfde verfkleur kiest. Voilà, één mooi geheel met een extra beschermlaagje op de keukenwand.

Waterproof muren in de badkamer

Is jouw badkamer soms net een stoomcabine? Maak deze natte ruimte waterproof met vochtwerende muurverf. Vochtplekken en schimmel krijgen geen kans meer op je badkamermuur, en zo kun jij lekker fris en zonder vlekken genieten van je poedelmomentje onder de douche of baddersessie in je eigen kuip. Heerlijk! Geef je badkamer een mooie uitstraling en schilder de muren en plafond in een gave betonlook gecombineerd met een toffe kleur. Wil je in plaats van tegels een strak geverfde muur in de douche? Geen zorgen over of dit mooi blijft, want met deze speciale verf voor de badkamer blijft je muurtje super. En deze verf kun je in allerlei verschillende tinten laten mengen aan onze verfbalie, dus je kan alle kanten op!

Tip!

Je kunt ook enkel de onderkant van de muur betegelen en de bovenkant verven. Zo combineer je twee mooie materialen en kun je alsnog goed schrobben rondom plekken die snel vies worden.

Nooit meer gevlekte muren in huis

Overal in je huis kun je wel een muur aanwijzen die een vlekbestendige muurverf kan gebruiken. De plek rondom de kapstok, in de kinderspeelhoek, de wand achter het toilet of de muur rondom de openhaard. Genoeg om op te noemen, en genoeg kleuren om uit te kiezen. Want we hebben een breed assortiment aan anti-vlek muurverven. Wat een uitvinding, want ingetrokken vlekken zijn nu verleden tijd. Schrob je geschilderde wanden lekker schoon zonder dat de muurverf op je afkomt. Vlekken in huis zijn onvermijdelijk, maar met deze muurverf wordt het een stuk leuker. En kan er volop geleefd worden in huis!

Tip!

Gebruik voordat je gaat verven eerst voorstrijk, zodat de vlekafstotende muurverf beter hecht. En voorstrijk zorgt ervoor dat de verf regelmatig op de muren komt, waardoor je kleurverschil en aanzetten(met de roller) voorkomt.

Twijfels over de kleur? Eerst even testen!

Weet je nog niet welke kleur vochtwerende muurverf het beste bij jouw interieurstijl past? Ontdek onze handige kleurtesters, waarmee je eenvoudig thuis meerdere kleuren van de afneembare verf kunt uitproberen op de muur. Geen twijfels meer, gewoon eerst even testen!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!