Kleurverloop behang in de hal

Hal behang idee

Heb je dit gave behang idee voor je hal al gezien? Is je hal toe aan een nieuwe look? Geef je gang een wow-factor met deze geniale DIY! Aan het einde van de gang is de wand behangen met ons Karwei behang met kleurverloop. Het bovenste stuk van het behang loopt in kleur door op het plafond, om er zo één geheel van te maken. Zo mooi! Haal alles uit je gang!

Trek de kleur door op het plafond

Laat de kleur van het behang Fading Groen op de muur doorlopen op het plafond. Creëer met dit fantastische DIY idee een bijzonder effect. Het stijlvolle behang geeft rust en ruimte in je hal. En door de kleur door te trekken op het plafond wordt ook deze plek in huis één geheel en een fijne ruimte om in te zijn. Een leuk DIY-idee. Zo maak je elke gang, hal of kleine ruimte onderdeel van het hele huis. En trek je terecht veel aandacht bij binnenkomst!

Accessoires maken de ruimte af

Met ons assortiment aan accessoires en lampen kan je alle kanten op. In deze DIY hebben we de mooie Juno plafonniere - gemaakt van rookglas - opgehangen, wat perfect past bij de verfkleur op het plafond. Van deze Juno serie zijn er ook tafellampen, hanglampen en een vloerlamp verkrijgbaar, waardoor je deze stijl breder kan doortrekken in je interieur. De witte Rayan jashaken zijn ook zonder tassen, jassen en sjaals mooie elementen aan de wand. Houd een hal rustig en simplistisch, voor meer rust en ruimte in je hoofd en in je gang!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!