Flexa kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace

Flexa kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace

Laat je inspireren door de Flexa Kleur van het Jaar 2024 Sweet Embrace™. Zo mooi zacht roze! Van de kleur van het jaar en het bijbehorende Flexa Kleurentrends 2024 palet ‘Een vrolijk kleurverhaal’ word je ook écht vrolijk. Met deze 10 frisse pasteltinten wil je niets liever dan je eigen speciale plek creëren in huis. Een plek waar je je thuis voelt. Ontdek deze vriendelijke kleur die terugkomt in vele trends in 2024.

Shop de Flexa kleur van het jaar!

Flexa Creations muurverf extra mat Sweet Embrace 2,5 liter
Uitstekend beoordeeld
6 klantreviews
Voor 2024 is de Kleur van het Jaar Sweet Embrace™. Deze zachte, positieve, toegankelijke en lichtroze basiskleur brengt een warm en comfortabel gevoel van thuishoren tot leven. ... Voor 2024 is de Kleur van het Jaar Sweet Embrace™. Deze zachte, positieve, toegankelijke en licht...
55.
99
Bekijk alles in muurverf

Flexa Kleurentrends 2024 palet

Het palet 'Een vrolijk kleurverhaal' bestaat uit 10 vrolijke interieurkleuren waaronder de Kleur van het Jaar 2024 Sweet Embrace™. Een moderne combinatie van lila’s en gelen, waarmee je speelse combinaties kunt maken die elke kamer in je huis opfleuren. De kleuren zijn perfect met elkaar te combineren. Creëer een positieve en energieke sfeer thuis met één of meerdere kleuren uit het palet.

Sweet Embrace in de woonkamer

De Kleur van het Jaar 2024 brengt direct een gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid in je huis. Schilder de wand van de woonkamer in de kleur Sweet Embrace™ als subtiele en verfijnde opzichzelfstaande tint. Of kies deze tint als mooie basis voor een groot aantal andere toffe tinten uit het trendpalet. Zoals de combinatie met Easy Peasy en Wild Wonder op de muur.

Combineer tinten op de werkkamer

De kleur van 2024 en het palet 'een vrolijk kleurverhaal' hebben uitgesproken kleurencombinaties die verschillende sferen in je werkkamer creëren. Combineer Sweet Embrace™ met Laid Back of met Violet Sensation voor een heerlijke blije sfeer op je werkplek. De zachte pasteltinten zijn subtiel en mixen goed samen. Dé ideale ingrediënten voor een stijlvol effect, zoals een tweekleurige muur.

Zacht roze op de slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar we ons volledig kunnen ontspannen en helemaal tot rust komen. De zachte pasteltinten uit het vrolijke kleurverhaal geven de slaapkamer een helder en modern gevoel. Combineer de Flexa kleur van 2024 Sweet Embrace™ met Queen Bee voor een warm, vriendelijk en vrolijk geheel. Slaap lekker, en goedemorgen!

Een vrolijke keuken met Sweet Embrace

Dromerige lilatinten en moderne gelen in combinatie met Sweet Embrace™ maken je zó vrolijk. De uitbundige kleuren werken goed samen en maken je keuken een fijne plek om te zijn. Ga voor de prachtige combinatie Happy Flame en Wild Wonder samen met de Flexa kleur van 2024 in de keuken.

Kleurtesters van Karwei

Alle Flexa Creations kleurentrends kun je eenvoudig laten mengen - in zowel alk als muurverf - bij de mengbalie in de bouwmarkt. Wil je toch eerst de kleur testen thuis, dan kan! We hebben alle Flexa kleuren in kleurtesters beschikbaar, dus ook de Flexa kleur van 2024. De testers zijn in de vorm van een vachtrollertje en kun je direct aanbrengen op je muur. Handig!

Heb jij je muur in een hele toffe kleur geschilderd, maar ben je toch niet blij met de kleur op de wand? Geen probleem, want Karwei heeft de kleurgarantie. Met de Karwei Kleurgarantie kun je het aankoopbedrag van je nieuwe kleur terugkrijgen.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!