Combineer Brave Ground, de Flexa kleur van 2021

Combineer Brave Ground, de Flexa kleur van 2021

Heb je de kleur Brave Ground al ontdekt? Flexa heeft deze verfkleur uitgeroepen tot dé kleur van 2021, en dat begrijpen we heel goed! Deze bruine kleur heeft een ingetogen karakter en biedt de basis voor andere kleuren om te shinen in huis. Brave Ground is aards, natuur, simpel en bescheiden. Deze kleur straalt klasse uit!

Ontdek dat bruin zeker kan sprankelen in je huis. In vele woonstijlen en op alle kamers in het huis - de slaapkamer, babykamer, de keuken en de woonkamer - past deze rustige kleur. Natuurlijk is er een mooi kleurpalet ontwikkeld rondom deze kleur, zodat je oneindig kunt combineren in je interieur. Laat je inspireren door Brave Ground!

Verrassend met donkere tinten

De Flexa kleur is perfect te combineren met donkere kleuren: ga voor gewaagd en een stoere uitstraling. Karwei heeft meerdere toffe zwarte meubelen in de collectie die matchen bij deze ingetogen kleur. Wat dacht je van de zwarte sidetable Hero? Stoer, maar wel met een elegante look door de goudkleurige handgrepen. Gemaakt van massief grenenhout met een strakke zwarte afwerking en een zwart metalen onderstel. En mooi hoog op de poten!

Combineer met andere verfkleuren

Brave Ground is perfect te combineren met zowel lichte verfkleuren als met donkere muurverven. Denk aan tijdloze natureltinten of juist hard roze met rood. Creëer een rustig en warm gevoel met de toevoeging van zachte aardse verftinten. Of match met donkerblauwe muurverf en geef je interieur een vintage look. Ontdek wat je allemaal kunt met deze kleur van het jaar.

Compleet met hout

Bruin en hout gaan naadloos samen. Voeg houten meubelen, accessoires en planten toe aan deze stijlvolle muurverfkleur. Of bevestig houten planken op de gekleurde wand voor een prachtig contrast die gewoon klopt!

Wist je dat?

De Flexa Kleur van 2021 bij Karwei verkrijgbaar is op de mengmachine en dus te mengen is in muurverf én lakverf? Test nu alle kleuren uit het fantastische palet en maak de mooiste kleuren combinaties in jouw interieur!

Tip:

Eerst kijken hoe deze kleur bij jou thuis staat? Koop een Flexa Kleurtester in een van onze bouwmarkten en zie direct wat het effect van deze kleur op je muur is. Testen, verven en genieten!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!