Flexa kleur van het jaar 2023: Wild Wonder

Flexa kleur van het jaar 2023: Wild Wonder

Het hoge woord is eruit: de Flexa Kleur van het Jaar 2023 is Wilde Wonder. Wat mooi! Bewonder dit wilde kleurwonder en zie hoe je interieur een heerlijke frisse boost krijgt van deze Flexa kleur. Samen met vele design experts wereldwijd zijn de Flexa kleurspecialisten er wederom in geslaagd om een verrassend mooie kleur van het jaar te kiezen. Ontdek deze stijlvolle kleur die terugkomt in vele trends in 2023.

Shop de Flexa kleur van het jaar!

Flexa Creations muurverf extra mat Wild Wonder 2,5 liter
2 klantreviews
Flexa Kleur van het jaar 2023: WILD WONDER™ Wild Wonder™ is de kleur van het jaar 2023. Deze kleur is beschikbaar in Flexa Creations muurverf extra mat: een extra matte acrylaat... Flexa Kleur van het jaar 2023: WILD WONDER™ Wild Wonder™ is de kleur van het jaar 2023. Deze kleu...
55.
99
Bekijk alles in muurverf

We houden van de natuur

Met de natuur voelen we ons verbonden, het geeft ons energie en rust. De aarde is het kloppende hart van alles en brengt ons volop troost en inspiratie. Niet verrassend dat de Kleur van het Jaar - Wild Wonder™ - is geïnspireerd op de natuur, en ook het bijbehorende kleurenpalet. Deze kleuren weerspiegelen de manieren waarop de natuur ons leert en verzorgt. En dat willen we graag ook terugzien in ons interieur.

Wild Wonder

De kleur Wild Wonder is een natuurlijke tint met een magische vibe. Je haalt de magie van de natuur in huis met deze goudgele tint. Of zie jij er een andere kleur in? Dat is magie! Door de warme kleur krijgt je huis direct sfeer en voelt het goed, vertrouwd en veilig. Een kleur die iets met je doet, zonder dat je het door hebt.

Groen en bruin

In het palet zie je groene en bruine tinten, die de helende kleuren uit de natuur weergeven. Deze tinten geven je thuis een stukje magie uit de natuur. Alle kleuren uit het palet matchen uitstekend met elkaar, waardoor je eindeloos kunt blijven combineren. Haal de magie van de natuur in huis door één of meerdere kleuren uit het palet toe te passen in je interieurstijl. Ontdek wat deze kleuren met jou en met de ruimte doen.

Neutrale tinten

Combineer Wild Wonder™ met de zachte groentinten - ontdek Fresh Daylight - en neutrale kleuren voor een perfecte match. Door deze kleurencombinatie krijgt elke ruimte in huis, zoals de slaapkamer, een sfeer van kalmte, warmte en rust. Direct voel je de verbinding met de natuur. Dat is ook magisch! Bekijk alle tonen uit het kleurenpalet van Flexa, die bij de mengbalie van Karwei verkrijgbaar zijn in muurverf én lakverf.

Kleurtesters van Karwei

Wil je eerst de kleur testen thuis, dan kan! We hebben alle Flexa kleuren in kleurtesters beschikbaar, dus ook de Flexa kleur van 2023. Deze tester is in de vorm van een vachtrollertje en kun je direct aanbrengen op je muur. Handig!

Heb jij je muur in een hele toffe kleur geschilderd, maar ben je toch niet blij met de kleur op de wand? Geen probleem, want Karwei heeft de kleurgarantie. Met de Karwei Kleurgarantie kun je het aankoopbedrag van je nieuwe kleur terugkrijgen.

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!