KARWEI | Eerste hulp bij interieur inrichten

Eerste hulp bij het inrichten van je interieur!

Een fijne woonomgeving willen we allemaal. Soms heb je wel de ideeën, maar is het nog knap lastig om al je materialen en kleuren bij elkaar te zoeken. Mijn naam is Suzanne de Jong (interieurstylist en blogger voor &SUUS) en deze vraag krijg ik regelmatig. Dit kan uitlopen van een nieuwbouwwoning waar alles in 1 keer gekozen moet worden, maar het zijn ook vaak de kleinere veranderingen waar mensen op vast lopen.

Waar begin je? Want van het één komt ook vaak het ander. Heb je eindelijk een keuze gemaakt voor een nieuwe laminaat vloer, matched dat kleurtje op de muur niet meer. En nu je zo’n hip kleurtje neemt, moeten we dan ook niet de vergeelde raamdecoratie vervangen? Tja, dan worden het opeens wel veel wijzigingen en dan is het soms best lastig om alles bij elkaar te kunnen zien. Hoe fijn is het dan als je daar over kunt sparren met één van de personal stylistes van Karwei.

Goede voorbereiding is het halve werk

Maar hoe bereid je zo’n gesprek voor?

  1. Zorg voor een goede plattegrond van de ruimte (liefst met maten).
  2. Heb je meubels die moeten blijven? Zet deze dan ook in de plattegrond.
  3. Maak goede foto’s. Vooral van de meubels of items die (moeten) blijven.
  4. Een overall video van de gehele ruimte (bij daglicht) is erg handig.
  5. Kom je voor kleuradvies van een bepaalde muur? Maak dan foto’s in de ochtend en de middag.
  6. Verzamel wat plaatjes van stijlen, ruimtes of kleuren die je aanspreken.

Via Karwei Stijl&advies kun je een afspraak maken met één van de stylisten in de deelnemende bouwmarkten. In dit gesprek helpen de personal stylistes je met een persoonlijk advies passend bij jouw woonwensen en stijlen. Met een schets, kleuradvies, productlijst én kortingsvouchers loop jij de deur uit en ben je klaar om jouw eigen droomruimte in te richten. Waar wacht je nog op?

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!