DIY wandbureau op maat

DIY wandbureau op maat

Een wandbureau op maat maken in je woonkamer, op dat ene plekje waar je niets mee doet. Tot nu! Voor jezelf en voor de kinderen is het heerlijk om een werk- en knutselplek te hebben. Een simpele werkhoek voor twee is helemaal van nu. Door eenvoudig een blad aan de muur te bevestigen, waarbij de hoek als steunpunt wordt gebruikt, kun je een stijlvolle werkplek maken in je huis.

Vertrouw je de stevigheid van je muren niet? Geen probleem. Plaats dan een slanke poot of een schraag voor extra ondersteuning onder het bureaublad. Karwei heeft een breed assortiment aan tafelpoten en schragen, dus daar zit zeker ook iets voor jou tussen.

Go green!

Laat kleur in je voordeel werken en kies voor een groene thuiswerkplek. Groen geeft energie maar zorgt ook voor rust. En rust in je woonkamer, terwijl je fijn aan het werken bent aan je thuiswerk bureau, is wel echt een must. Karwei heeft vele groentinten verf in het assortiment en prachtige meubels en accessoires in het groen. Ga groen en ga voor deze toffe DIY: maak je eigen bureau vandaag nog!

Hout op Maat

Wist je dat Karwei een handige tool voor jou heeft genaamd Hout op maat? Hiermee kun je hout in allerlei vormen op maat laten zagen, zelfs in verstek. Super handig! Het enige wat jij moet doen is de stappen in de Hout op maat-configurator doorlopen en het thuiswerkbureau vervolgens zelf thuis in elkaar zetten. Ideaal gewoon!

stap 1

Meet de planken op

Meet de gewenste planklengte op. Laat de plank op maat laten zagen in de bouwmarkt of bekijk de mogelijkheden bij Karwei voor hout op maat.

stap 2

Bevestig de plank

Bevestig de plank met plankdragers aan de muur.

Tip:

schilder of spuit de dragers mee in de kleur van de muur, dan vallen ze minder op!

stap 3

Plaats een tafelpoot aan de voorzijde

Plaats voor extra stevigheid aan de voorzijde een tafelpoot.

Tip:

bevestig boven de werkplek een aantal hanglampen voor goed licht tijdens het werken. De minimale aankleding van accessoires mag natuurlijk ook niet ontbreken bij deze stijlvolle DIY!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!