KARWEI blogs

Welkom bij Idee van KARWEI! De blog waar de laatste interieurtrends op de voet worden gevolgd. Ontdek inspiratie voor behang en hoe je deze combineert het met een unieke vloer. Laat je verrassen door gordijnideeën en lees blogs over de verfkleuren van nu. Of hoe je alles net even anders maakt: écht van jezelf. En wij mixen graag (tuin)meubeltrends met DIY-ideeën. Lees je mee?

Ontdek ideeën en blogs ↓

 

 

Woontrends

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste woontrends. Hierdoor vind je bij KARWEI steeds de laatste trends van dit moment. Doe bij ons inspiratie op voor de inrichting van jouw huis. Van woonkamer tot slaapkamer, op onze blog lees je er alles over. Houd je van een klassieke, Scandinavische of toch meer een industriële stijl? Het volgen van de laatste woontrends hoeft niet moeilijk te zijn, met een paar kleine aanpassingen kan jouw huis alweer een hele nieuwe uitstraling krijgen.

Woonideeën

Doe aan de hand van onze blogs verschillende woonideeën op. Denk hierbij aan de meest populaire interieurstijlen of simpele aanpassingen die je kamers of tuin een nieuwe uitstraling geven.

Ben jij toe aan een nieuwe look in huis? Bij KARWEI vind je alles wat je nodig hebt om jouw ideeën uit te werken, van klussen tot inrichten.

Recent bekeken

Ontvang regelmatig leuke voordeeltjes en updates in je inbox!